Velbrugt Veteranhjelm

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Og når du spørger dem; "Hvor meget burde vi give?" Øh, de svarer kun "Mere! Mere! Mere!"
Velbrugt Veteranhjelms propagandatekst

Velbrugt Veteranhjelm er en fællesskabsskabt kosmetikgenstand til Scout. Det er en Vietnamkrigs æra M1-hjelm med frasen BORN TO RUN (født til at løbe) skrevet på den ene side med tusch. På den anden side er der fire riffelpatroner spændt fast med en læderstrop, og en holdfarvet knap, der afbilleder et fredstegn med frasen BETTER RED THAN DEAD (hellere rød end død), eller BETTER DEAD THAN RED (hellere død end rød) skrevet på den.

Velbrugt Veteranhjelm blev bidraget til Steam-værkstedet.

Opdateringshistorik

27. august 2015-opdateringen (Gun Mettle-opdateringen)

  • Velbrugt Veteranhjelm blev tilføjet til spillet.

Paratviden

  • Fortunate Son (Engelsk) er en sang fra bandet Creedence Clearwater Revival. Denne sang blev brugt i filmen Full Metal Jacket; hjelmen på filmplakaten var inspirationen til denne hat.
  • BETTER RED THAN DEAD (Engelsk) og BETTER DEAD THAN RED er to konkurrerende slogans fra den æra omkring den Kolde Krig. Den første siger, at det er bedre at blive kommunist (de "røde"), end at dø i en atomkrig; den anden siger det modsatte. I TF2's kontekst, reflekterer frasen blot på RED's følelser.
  • "Født til at løbe" er en modificeret version af frasen "født til at dræbe", som er skrevet på hjelmen vist på plakaten til Vietnamkrigsfilmen Full Metal Jacket. Born to Run er også navnet på et album fra Bruce Springsteen (såvel som hans hit single fra det album). Det udkom i 1975, dog nogle år efter begivenhederne i TF2.

Galleri

Se også