Urtidskriger

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Det er sådan vi gør det i busken!
Sniperen

Urtidskriger (Primeval Warrior) er en kosmetisk genstand til alle klasser. Det er en rektangulær platinmedalje båret på spillerens bryst, med et emblem relateret til den klasse, der er iført den.

Urtidskriger blev tildelt til dem, der først spillede Team Fortress 2 fra 00:00 den 17. september, 2007 (UTC) til 23:59 den 9. oktober, 2007 (UTC), før-spil udgivelses beta-testfasen.

Genstandens beskrivelse blev skrevet af NB820 (Engelsk) til Hatte beskrivelses-konkurrencen.

Opdateringshistorik

5. maj 2010-opdateringen

  • Urtidskriger blev tilføjet til spillet.
  • Garvet Veteran medaljer fra før den 10. oktober, 2007, blev ændret til Urtidskriger medaljer.

7. maj 2010-opdateringen

  • Emblem hyredatoer viser nu tiden i GMT.

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

  • [Udokumenteret] Tilføjede en fællesskabs-bidraget beskrivelse af denne diverse genstand.

19. november 2010-opdateringen

  • Navneskilte kan nu blive brugt på denne medalje.

Bemærk

  • Oprindeligt fik spillere der deltog i betaen ikke nogen medalje, da medaljerne blev udgivet, på grund af at Valve glemte at indregne før-udgivelses betaen i deres fordelings algoritme. Dog blev dette hurtigt rettet og spillerne fik Garvet Veteran. Da Urtidskriger blev tilføjet med 5. maj 2010-opdateringen, blev de oprindelige medaljer af dem der var berettiget, ændret for at afspejle dette.
  • Datoen på Robin Walkers Urtidskriger er dateret den 23. august, 1998.[1] Det er den 2. fødselsdag af det oprindelige Team Fortress mod for Quake, og ikke Robins hyredato som tidligere spekuleret. Datoen er vist som en dag før den korrekte fødselsdag på grund af GMT til CDT konvertering. Interessant nok, mens dette ikke er Robins hyredato af Valve, udgør det en dags mellemrum på 2 år fra det.

Galleri

Se også

Referencer