Sælmasken

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
'Ey, holder nogen styr på hvor mange hoveder jeg har slået ind?
Scouten om sæl kølleslag

Sælmasken (Seal Mask) er en kosmetikgenstand til alle klasser. Det er en papirmaske som forestiller en sæls ansigt med groft påsatte knurhår. Når den er båret af Demomanen, vil sælens venstre øje have tape over sig.

Denne genstand kan kun bæres, når det er halloween eller fuldmåne; på andre tider af året vil den ikke vises når der spilles, medmindre serveren har halloween-tilstand aktiveret. Den kan dog godt tages på og ses i udstyrsskærmen, selvom den ikke er synlig i spillet.

Opdateringshistorik

27. oktober 2011-opdateringen (Very Scary Halloween Special)

  • Sælmasken blev tilføjet til spillet.

15. december 2011-opdateringen (Australsk jul 2011)

  • Fjernede "hat"-udstyrsregionen.

Paratviden

  • Navnets beskrivelse referer til at slå sælunger ihjel med køller (Engelsk), en metode som tit er brugt i mange lande og som tit er bragt på banen af dyrerettighedsorganisationer.
  • Masken er baseret på et indlæg i Steam-bruger-forummet [1] som omhandler sommerlejr-udsalget. Teksten i indlægget var "the SUMMER SEAL ,WILL BEGIN soon????" Efter dette indlæg begyndte sæler at dukke op på kampagne-billeder for udsalget. En af maskotterne for Steam Halloween-udsalget bærer en Sælmaske, som er en reference til indlægget. [2][3][4]
  • Ligesom mange andre Halloween-hatte er Sælmaskens niveau en reference til Halloween, som sker den 31. oktober.

Galleri

Relateret tilbehør

Referencer

  1. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=23075473#post23075473 (Engelsk)
  2. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26071263&postcount=5 Indlæg fra BurtonJ som linker til det originale "SUMMER SEAL"-indlæg. (Engelsk)
  3. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26088258&postcount=38 Et andet indlæg fra BurtonJ der senere er blevet redigeret og har fået fjernet alle links. Dette er et citat af dette indlæg.(Engelsk)
  4. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26095140&postcount=77 BurtonJ der bekræfter at Sælmasken er en reference til indlægget(Engelsk)