Hjemsøgt Halloween-gave

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Haunted Halloween Gift
Haunted Halloween Gift image
Type: Halloween-masker, Halloween-kostumer, Halloween-besværgelser eller Voodoo-forbandet Genstande
Oh hohoho. Jeg elsker Halloween!
Medic

Den Hjemsøgte Halloween-gave er en særlig Opsamlingsgenstand, som spawner under den årlige Scream Fortress Halloween-opdatering på Mann Manor, Eyeaduct, Ghost Fort og Helltower. Det er en stor, limegrøn gave med et lyst orange bånd. Spilleren, som samler gaven op, vil modtage adskillige genstande, baseret på, hvilken bane brugeren spiller på.

Opståen

Den Hjemsøgte Halloween-gave vil opstå, ved én af mange udvalgte positioner på Mann Manor, Eyeaduct, Ghost Fort og Helltower. Når en spiller modtager en gave, vil de indgå i en approksimativ 3-timers ventetid, hvori de ikke vil kunne finde gaver. Efter denne nedkøling er forbi, vil de igen være kvalificeret til at finde en anden. Hvis en spiller ikke samler sin gave op inden for 3 minutter, vil den forsvinde og spilleren må vente 5-10 minutter før en anden opstår. Når de endelig modtager deres gave, indgår de i den normale ~3-timers ventetid. Hvis spillernes ventetid udgår, når de ikke er på en spilleserver, eller, hvis de spiller på en bane, som ikke er forbundet med begivenheden, vil en gave opstå inden for det første minut, efter de er på en server forbundet til begivenheden.

Ti spillere på serveren er påkrævet (som betyder spillere, som er på et hold, er tilskuer, eller er aktivt igang med at forbinde til serveren) før en gave opstår; Derudover skal servere være registreret med TF2 Quickplay (Engelsk)Steam, for at forhindre spillere i at snyde eller ophobe sig frem til genstande. Den totale spillermængde inkluderer kun aktuelle Steam-klienter, ikke bots eller gengivelses-brugere.

Gamle Systemer

Før Scream Fortress 2013, blev brugere tilfældigt udvalgt som gavemodtager. Når en spiller modtog en gave, blev en ny modtager tilfældigt udvalgt efter approksimativ 25 sekunder. Hvis den spiller ikke modtog sin gave inden for 3 minutter, ville den forsvinde og en ny spiller ville blive valgt.

Før Spectral Halloween Special, droppede gaver for alle på serveren. Når en gave havde droppet, blev en notifikation sendt til alle spillere på serveren. Når gaven Opstod, ville den være midlertidig transparent og uoptagelig, for at give spillere noget tid til at lede efter den, og dræbe deres konkurrenter. Gaven ville så blive fast og tildelt til den første spiller, som rørte den. Hvis flere spiller rørte den på samme tid, når den blev fast, ville modtageren blive tilfældigt valgt. En anden alarmering, ville notificere alle spillere om, at gaven blev fundet og gratulere modtageren.

På grund af gavens sjældenhed, og det faktum at alle spillere kunne samle den op, var det anormalt, at alle spillere forlod banens formål og racede for at finde gaven. Ræsonnementet bag det nye system inkluderet at eliminere behovet for sådan en hel-servers-kamp.[1]

Indhold

 • Eyeaducts gaver indeholder 1 ud af 27 kostumedele. Derudover vil en kostumedel fra en gave fundet i Eyeaducts underverden, have den Hjemsøgte kvalitet tilknyttet.

Opstå-steder

Mann Manor

Opstå-steder på Mann Manor.

Eyeaduct

Opstå-steder på Eyeaduct.
Opstå-steder i Underverdenen på Eyeaduct.

Ghost Fort

Opstå-steder på Ghost Fort.

Helltower

Opstå-steder på Helltower.

Audio-signaler

Disse audio-signaler er hørt, sammen med notificeringen, når den Hjemsøgte Halloween-gave opstår, eller er fundet af en spiller.

Galleri

Relaterede præstationer

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Maskeret Mann
Maskeret Mann
Indsaml en sjælgargoil i Mann Manor.


Opdateringshistorik

27. oktober 2010-opdateringen (Scream Fortress Opdatering)

 • Den Hjemsøgte Halloween-gave blev tilføjet til spillet.

28. oktober 2010-opdateringen

 • Fixede at tilskuere opsamlede den Hjemsøgte Halloween-gave i Mann Manor.

29. oktober 2010-opdateringen

 • Fixede at spillere, som så på holdkammerater, kunne opsamle den Hjemsøgte Halloween-gave i Mann Manor.

26. oktober 2012-opdateringen

 • Den Hjemsøgte Halloween-gave er nu kun synlig for (og kan kun opsamles af) én spiller. Dette gælder for Mann Manor, eyeaduct og Ghost Fort.

Fejl

 • En gave kan opstå på en uopnåelig korridor, nær det første kontrolpunkt på Mann Manor. I den situation, vil gaven forblive ikke-fundet, indtil den forsvinder efter nogle få minutter.
 • En spiller, som finder en gave i underverdenen på Eyeaduct, men efterfølgende dør af friktionskade, vil ikke modtage gaven. Dette kan blive undgået ved at hoppe ned i tågen og aktivere en falddød i stedet for.
 • Opsamler man en gave på enten Eyeaduct, Ghost Fort eller Helltower for første gange, vil man også blive tildelt Maskeret Mand præstationen.
 • Gaver og deres partikeleffekter vil ikke blive vist i en Gengivelses-optagelse.
 • Når man spiller på visse ikke-Halloween baner under Halloween-begivenhedsperioden, er der en smal chance for, at en spiller vil blive notificeret "Den Hjemsøgte halloween-gave er forsvundet", selvom ingen gave opstod.
 • Til tider, hvis en spiller opsamler en gave, vil den ikke vise beskeden og ingen genstande vil blive opnået.

Noter

 • En anderledes alarmering dukker op, når gaven opstår i Eyeaducts underverden: "Den Hjemsøgte Halloween-gave er opstået et sted nedenunder..."
 • Hvis den Hjemsøgte Halloween-gave opstår sekunder før runden slutter, og ingen samler den før holdene skifter side, vil gaven forblive samme sted under ændringen.
 • Det er muligt at samle gaven op under Ydmygelse, eller mens man er bedøvet af spøgelser.

Referencer

 1. "Den Fjerde Årlige Scream Fortress Begivenhed begynder i Morgen!" (Engelsk), TF2-hold, TF2's Officielle Webside, den 25. oktober, 2012. Adgang den 26. oktober, 2012

Eksterne links