Navneskilt

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Klar til at møde Skarpe?!
Sniperen om våben med kælenavne

Navneskilt er en værktøjsgenstand, repræsenteret som et blankt skilt bundet i en snor.

Bruger man dette Værktøj på en kompatibel genstand i rygsækken, tillader det spilleren at skænke et selvlavet navn (med 40 tegn eller mindre) til den genstand. Bruger man et Navneskilt på en genstand, som allerede har fået et selvlavet navn, vil det om-navngive genstanden. Navneskilte er forbrugsgenstande, og kan kun blive brugt én gang. Du kan få navngivede genstande til at vende tilbage til deres originale navne, ved at vælge genstandene i rygsækken og trykke på 'Gendan'-knappen. Gendannelsen af en genstand vil fjerne alt selvtilført fra den; navne, beskrivelser og maling inkluderet. Gendannelsen af en genstand vil ikke refundere Navneskiltet.

Navngivningen af en genstand vil præservere genstandskvaliteten, imens den placerer anførelsestegn rundt om det nye navn. Hvilken som helst præfiks, som "The," "Retro," "Sær" eller "Udsædvanlig" vil blive fjernet. Dette inkluderer smedetal. For at præservere den samme stil som umodificerede genstande, burde titelskrivning blive brugt, som inkluderer at gøre det første bogstave af hvert ord et kapitæl. Når et Navneskilt er brugt på et Sært våben, vil våbnet vise sin drabs-tæller og rank over beskrivelsen.

Hvis en standard genstand er navngivet, vil den blive en Unik genstand, hvorefter spilleren efterfølgende vil finde den som et genstandsdrop. Den, fornylig, navngivet genstand vil eksistere separat fra det originale standard genstand. Spilleren kan så vælge, hvilken genstand, der skal bæres igennem karakterernes udstyrsmenu. Hvis navnet på et standard våben er gendannet, vil våbnet forblive i spillerens inventar. Efter Über-opdateringen, kan navngivet/beskrevet Standard våben bruges til at lave skrotmetal.


Eksempler

Backpack Kukri.png

"Skarpe"
Niveau 1 Kukri


Backpack Minigun.png

"Sasha"
Sær Rullekanon - Drab: 0

Demonstration

Opdateringshistorik

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)
 • Tilføjede Navneskilt til spillet.

6. oktober 2010-opdateringen

 • Navngivet genstande kan nu blive nulstillet tilbage til deres normale navn.

20. oktober 2010-opdateringen

 • Købte Navneskilte kan nu byttes.

23. december 2011-opdateringen

 • Redigerede genstandsnavne og -beskrivelser, som indeholdte grave-accenter (’), så de nu bruger enkelt anførelsestegn (').

14. februar 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Granatkastere, Pistoler og Haglgeværer, der bruger Navn- eller Beskrivelsesmærker bruger nu den ækvivalente c_model korrekt.
 • [Udokumenteret] Fiksede at Engineers første-person arm brugte den forkerte arm, når han havde et navngivet Haglgevær eller Pistol ekviperet med Roprotesen.

22. marts 2012-opdateringen

27. juni 2012-opdateringen

 • Bruger man et Navneskilt mens man er i spillet, vil det notificere alle om navneændringen.

23. juli 2012-opdateringen

 • [Udokumenteret] Sænkede prisen for et Navneskilt.

29. november 2012-opdateringen

 • Navneskilte er nu inkluderet i Klasse Starter Bundter købt fra Mann Co. Butikken, og udskifter en klasse-specific hat.

1. oktober 2014-opdateringen

 • Fiksede en udførelse, som tillod Navneskilte at overskride 40-tegns begrænsningen.

Fejl

 • Genstande med ændret navn fremkommer ikke korrekt på forklædte Spies. Som eksempel, hvis en Spy forklæder sig som en Medic, der bærer et navngivet Medi-gevær, vil det selvvalgte navn ikke vise sig på forklædningen, når en fjende ser på dem.
 • Navneskilte brugt på våben, som blev Retro efterfulgt af 15. marts 2011-opdateringen kan ikke blive fjernet.
 • Fællesskabs genstande med en Normal variant, som blev modtaget før Navneskilte blev introduceret, kan ikke blive navngivet.

Noteringer

Se også