TF2VRH

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Robotter er vores herre!
Medicen om den fremtidige brug af virtuel virkelighed

TF2VRH (akronym for Team Fortress 2's Virkeligt Rektangulære Headset) er en promoverende kosmetisk genstand til alle klasser. Det er en sort hovedmonteret display-enhed (Engelsk) med en rektangulær skærm; som dækker bærerens øjne, 2 indrykkede trekanter på skærmens sider, 2 bolte fastsat på siderne af enhedens midte, en strop; som går rundt om panden og en gul jiggleboned ledning, som går fra toppen af enheden til siden af brugerens hoved. Hvis brugeren bruger Oculus Rift-headsettet som et display, mens han spiller Team Fortress 2, og har indtastet -vr ind i spillets start-præferencer, vil den virtuelle genstands rem udsende en falm hold-farvet glød. Hele headsettet er designet til at ligne Oculus Rifts VR hovedmonteret display.

TF2VRH blev tildelt i Ægte kvalitet til spillere, der indløste koden opnået ved at forudbestille et Oculus Rift udviklingssæt fra den officielle udvikler-webside (Engelsk) før den 1. april, 2013, eller for at støtte, hvilket som helst niveau på den officielle Kickstarter-side (Engelsk).

Stile

Hovedartikel: Stile
Stile
TF2VRH Off.png
RED TF2VRH VR Mode.png
Slukket Tændt

Opdateringshistorik

19. marts 2013-opdateringen

  • TF2VRH blev tilføjet til spillet.

23. januar 2014-opdateringen

  • Opdaterede TF2VRH så den kan bæres med hatte.

11. juni 2014-opdateringen

  • Fiksede at adskillige kosmetiske genstande ikke blev skjult ordenligt på Spy.

17. september 2014-opdateringen

  • Tilføjede den begrænsede attribut til TF2VRH.

Paratviden

  • I virkeligheden ville Demomanen ikke kunne nyde Stereoskopbilledet på displayet, siden han kun har ét øje og to skal bruges for at se et 3D-billede.

Galleri

Se også

Eksterne links