Den Anden Holdning

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Vil du høre en anden holding? Du er også grim!
Medic

Den Anden Holdning (Second Opinion) er en fællesskabet-lavet kosmetisk genstand til Medic. Den giver Medicen en misfarvet, bleg hud-transplantat på den venstre side af hans ansigt, der er holdt fast af en linje af synlige kirurgiske stempler, der går fra halsen og op langs midten af hans ansigt, og rundt om kraniet til hans baghovede, hvor de forsvinder under tøjet. Transplantatet ændrer Medicens velkendte pandelok, ved at gøre den en smule længere og hængende, og gør også det venstre øjeæble hvidt.

Bærer man denne genstand ændrer det Medicens stemme-responser.

Denne genstand kan kun bæres, når det er halloween eller fuldmåne; på andre tider af året vil den ikke vises når der spilles, medmindre serveren har halloween-tilstand aktiveret. Den kan dog godt tages på og ses i udstyrsskærmen, selvom den ikke er synlig i spillet.

Den Anden Holdning blev bidraget til Steam-værkstedet.

Opdateringshistorik

29. oktober 2013-opdateringen (Scream Fortress 2013)

  • Den Anden Holdning blev tilføjet til spillet.

Fejl

  • Når Medicen er antændt, går ild-effekten ikke til den venstre side af ansigtet.
  • Nogle af de ændrede replikker mangler synkronisering.

Paratviden

  • En second opinion er når en patient ønsker at se en anden læge, normalt efter kirurgi, for at få et andet udsynspunkt.
  • En af Medicens responser er en reference til Ondskabens hotel af Stephen King (Den "onde side" af Medic siger "Redrum").

Galleri