Voodoo-forbandet Spy-sjæl

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Jeg er tilbage, din uduelige halvhjerne!
Spy, om at vende tilbage fra de døde

Voodoo-forbandet Spy-sjæl er en kosmetikgenstand til Spy. Den transformerer ham om til en zombie. Dog, vil det fremstå som om kun Spyens skelet er tilbage, til trods for at formerne af Spyens ører og næse kan ses tydelig gennem hans elefanthue. Knoglerne fra hans øvre højre arm og begge knæ kan ses igennem hans ødelagte jakkesæt. Han har også matchende, blodige, vertikale sår foran og bagved på sin bryst, som om det er blevet gennemboret af en stor kniv, ligesom det er set i Meet the Sniper.

Denne genstand kan kun bæres, når det er halloween eller fuldmåne; på andre tider af året vil den ikke vises når der spilles, medmindre serveren har halloween-tilstand aktiveret. Den kan dog godt tages på og ses i udstyrsskærmen, selvom den ikke er synlig i spillet.

Opdateringshistorik

26. oktober 2012-opdateringen (Spectral Halloween Special)

  • Voodoo-forbandet Spy-sjæl blev tilføjet til spillet.

Ubrugt indhold

  • I VPK'en, har Spyens zombie-hovedteksturer et helt tekstureret ansigt, komplet med blod. På grund af teksturenes alfa-maske, bliver Spyens skeletansigt vist i stedet.

Paratviden

Fejl

  • Når Spyen taler med denne genstand ekviperet, bevæger hans elefanthue sig, men hans kranieansigt gør ikke.
  • Til tider, vil øjnene vise sig i øjenhulerne og forblive der indtil spillet er genstartet.
  • Når man spiller under DirectX 8, vil zombie-hovedteksturene blive vist i stedet for et kranie på Udstyrsmenuen og Klasseselektions-menuen. Genstanden vil dog få sit normale udseende i spillet.

Galleri