Guld-duelemblem

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Jeg håber jeg ikke skræmte dig med min mand mod mand kamp!
Demomanden

Guld-Duelemblem er er en kosmetisk genstand til alle klasser. Den fremstår som et firkantet emblem af guld, som bæres på brystet.

Emblemet er belønnet efter en spiller når lvl 50, og dens niveau stiger med 1 hver 10'ende duel vundet. Når emblemet når niveau 75 (749 vundne dueller) bliver den opgraderet til Platin-Duelemblem.

Dette emblem viser også hvor mange procent man har vundet, og tiden, datoen, hvordan den endte, og hvilken modstander i den sidste duel.

Hvis dette emblem er slettet, vil spilleren blive belønnet med en ny, efter næste duel. Dette nye emblem vil have de helt samme stats som den gamle, men en ny "dato givet".

Paratviden

  • Ikke inkluderet drops og når modstanderen duellere dig (men inkluderet de 5 dueller du får hver lvl), er det laveste man kan betale får at få dette emblem, ved at købe duel minigames, 265.04 kr, hvor du køber 245 dueller (49 set af 5). Og det er mens hver duel vindes.
  • I modsætning til bronze emblemet, kommer der ingen besked på serveren, som fortæller, at du har opnået den, når du har klaret nok dueller til at få den. Dette sker også med Sølv og Platin emblemerne.

Galleri

Se også