Gold Dueling Badge

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Warning: Display title "Gold Dueling Badge" overrides earlier display title "Medalia de aur a Duelistului".

Imi faci singur crucea!
The Demoman

Medalia de aur a Duelistului este un Obiect divers de nivel 3 lansat ca parte a Actualizării [Mann Conomy]. Arată ca o medalie de aur, dreptunghiulară, care este așezată pe pieptul jucătorului. Medalia este primită după ce jucătorul a ajuns la nivelul 50 cu Medalia de argint a duelistului iar nivelul ei crește cu 1 la fiecare 10 victorii .Pentru a obține Medalia de Platină a Duelistului, jucătorul trebuie sa aibă 740 de victorii (nivel 75).

Această medalie arată si procentul de câștig al jucătorului, la fel și timpul, data și finalul meciului.

Dacă medalia este ștearsă, o alta va fi oferită după participarea într-un nou duel. Ea își va păstra statisticile anterioare doar că se va schimba data când aceasta fost obținută de jucător.

Trivia

  • Această medalie arata aproape ca și medalia Veteran Încărunțit, doar că aceasta arată la fel pentru toate clasele, pe când "Veteranul" are câte o emblemă specifică fiecărei clase.
  • Este nevoie de 250 de victorii pentru a-ți avansa Medalia de Argint a Duelistului in cea de Aur.
  • Este nevoie de 490 de victorii in total.
  • Pentru a obține această medalie, este nevoie de minim $88.11 pentru a cumpăra 445 de dueluri ( 89 de seturi a cate 5 meciuri), rămânând 3 meciuri (acest preț nu include și șansele ca Duelul sa pice în joc).Jucătorul ar trebuii sa caștige fiecare meci.

Gallery

Vezi și