Grenadérens Kasket

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Har du et råb om uovervindelighedskompleksitet? Græder du efter en modeerklæring, der bare skriger "Åh, vær sød at skyde mig!"? Inden du går ud for at få dig selv fyldt med bly, så sørg for at du bærer Grenadérens Kasket!
Grenadérens Kaskets reklametekst

Grenadérens Kasket, ofte forkortet til blot Kasket, er en fællesskabsskabt kosmetikgenstand til Soldier. Det er en slidt, sort GI fatigue-kasket, som supplerer de grunge teksturer, der anvendes i Kampvognsødelæggeren-sættet.

Genstandssæt

Se også: Genstandssæt
Hovedartikel: Genstandssæt
Kampvognsødelæggeren
Backpack The Tank Buster Bundle.png
Effekt

Efterlad et visitkort på dine ofre.

Smedearbejde

Se også: Smedearbejde

Smedeplan

Forædlet Metal Kampvogns-ødelæggeren våben Grenadérens Kasket
Item icon Refined Metal.pngx4 + Item icon Black Box.pngItem icon Battalion's Backup.png = Item icon Grenadier's Softcap.png

Opdateringshistorik

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

  • Grenadérens Kasket blev tilføjet til spillet.

8. oktober 2010-opdateringen

  • [Udokumenteret] Grenadérens Kasket fik sin egen smedeplan.

Paratviden

  • En grenader er en soldat, der har specialiseret sig i håndteringen af granater og andre sprængstoffer. Grenaderer var en almindelig rang i den tyske hær under den 2. verdenskrig.
  • Kasketen er normalt mere kendt som en field-kasket (Engelsk) eller patruljekasket. Den er normalt båret af militærpersonale med arbejdsuniformer, når en kamphjelm ikke er nødvendig. De kan også bæres under moderne hjelme for at give bæreren skygge.
  • Et tidligt konceptbillede af hatten (kan ses i galleriet nedenfor) afslører, at den oprindeligt blev camoufleret og havde et orange- og sort dødningehoved-emblem fastgjort på den forreste venstre side.

Galleri

Relaterede produkter