Bombinomicon

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikkel omhandler diverse genstanden. For tegneserien, se Bombinomicon (tegneserie).
Oh, MAGIKEREN sagde at jeg ikke skulle. Wow, det må du undskylde, det ændrer alt. Jeg vidste ikke at en gammel idiot i en kjole fortalte dig at du ikke skulle læse noget.
Bombinomicon om at stirre på gamle grave

Bombinomicon er et emblem som kan bæres af alle klasser. Det er en læderindbundet og underligt udseende bog med glødende røde øjne og et holdfarvet Demoman-klasseikon på dens "pande". En stor blodig cirkel lavet af hugtænder omkranser en tegneserie-agtig bombe. En spiller som bærer dette emblem vil blive sprængt itu i en stor lilla eller guld eksplosion.

Dette emblem er tildelt spillere som låser op for Dyk ind i en god bog-præstationen ved at rejse til Plyndreøen gennem portalen som åbner efter MONOCULUS er dræbt og tager Bombinomiconen som ligger inde i et bur. Bombinomiconen kan tildeles til flere spillere som gennemfører opgaven. I modsætning til mange andre Halloween-genstande, er Bombinomiconen ikke højtidsbegrænset. Eksplosionen vil vises lige meget hvilken tid på året det er, den vil dog ændre sig alt efter hvilken dag det er. Under en fuldmåne eller Halloween, vil eksplosionen være lilla, mens den på andre tider af året vil være guld.

Demonstration

Relaterede præstationer

Monoculus angry.png Øje-chievements

Dyk ned i en god bog
Dyk ned i en god bog
Nå til Plyndreøen og tag din belønning!

Opdateringshistorik

27. oktober 2011-opdateringen (Very Scary Halloween Special)

  • Bombinomicon blev tilføjet til spillet.

28. oktober 2011-opdateringen

  • [Udokumenteret] Opdaterede forvrængningseffekten på Bombinomicon.

22. november 2011-opdateringen

  • [Udokumenteret] Opdaterede Bombinomicon-effekten til at bruge guldpartikler når det ikke er Halloween.

11. januar 2012-opdateringen

  • Bombinomicon ryster ikke længere skærmen og den har en forsinkelse før eksplosionen så Snipere, Spies, og andre kan få bedre feedback på hvorfor spilleren døde

Fejl

Trivia

  • Navnet "Bombinomicon", en sammentrækning af Bombe og Necronomicon (Engelsk), er en reference til den fiktive grimoire fra The Evil Dead-filmserien (Engelsk) som også havde et ansigt, var bundet i hud og skrevet med blod. Navnet på bogen fra filmen var taget som, et tip of the hat, fra H.P. Lovecrafts arbejde, der også har en grimoire med det samme navn.
  • Bombinomiconen i underverdenen i Eyeaduct har tekst skrevet på bagsiden af bogen, sammen med et udsalgsprisskilt hvor prisen er $6,66, på ryggen af bogen står der at det er den femtende udgave. Teksten på bagsiden er følgende:


Inked in the blood, bound in the hide and written on the stolen paper of British kings! With over 400 pages of spells, enchantments, recipes and anecdotes about blowing things up, the Bombinomicon is a must-have for the practicing explosives aficionado and demolitions expert alike. Now in its fifteenth printing, every copy of the Bombinomicon is guaranteed to be possessed by an angry talking ghost.


"If ye gaze at one tome this year, MAKE IT NOT THIS ONE" - Merasmus the Magician

"Unputdownable! This book's jaws are like a vice." - Gravel Pit Arts Monthly

"If you like the dark arts and explosions, this might very well be the best book you read all year." - Demolition Gazette

  • Der er skjulte billeder inde i Bombinomiconen i Eyeaduct som viser et monster som bærer Demomanens granater i en cirkel og andre Demoman- og bombelavnings remedier.

Galleri