Gavepapir

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Okay, ja, det er-, dét er et ret godt stykke arbejde.
Scout om de indpakkede genstande

Gavepapir er en værktøjs-genstand repræsenteres af en blå, prikket rulle gavepapir, en rulle af rødt bånd, en tape-dispenser og et Beskrivelsesmærke. Når det bliver brugt på en genstand i brugerens rygsæk, bliver genstanden erstattet af en Carefully Wrapped Gift som indeholder genstanden, som enten kan blive gemt i spillerens rygsæk, eller sendt til en spiller på brugerens venneliste med det samme. Visse genstande som normalt ikke kan byttes, kan måske blive 'byttet' ved først at pakke dem ind og så sende dem.

Demonstration

Beskrivelse

Gavepapir kan blive brugt til at indpakke en genstand, som en gave til en anden spiller og kan også blive sendt til spillere, der er offline på det tidspunkt. Nogle genstande som normalt ikke kan byttes, kan blive indpakket og givet til andre ved brug af Gavepapir. Ved brug, skaber den en "Carefully Wrapped Gift" og værktøjet bliver destrueret, da den kun kan bruges én gang.

Efter gaven er åbnet, vil den tilsendte genstand have en deskription som indikerer, hvem der sendte gaven (som også vil ændre sig, hvis personen skifter navn), datoen og anskaffelsestidspunktet. Tiden vist er tiden, (på et 24 timers ur, som viser sekunder), hvor modtageren åbnede den indpakket gave. Modtageren af gaver kan ikke gensende en gaverne til andre, da 'send gave' handlingen vil blive udbytte med 'åben'. Efter åbning, kan genstanden byttes, medmindre den originalt ikke kunne. Efter den er indpakket, kan genstanden ikke blive åbnet af personen, der indpakkede gaven.

Note: Genstande som er fået fra gaver viser tiden de blev åbnet i modtagerens tidzone. Sider som backpack.tf og tf2outpost.com baserer tiden på Greenwich Mean Time.

Backpack A Carefully Wrapped Gift.png
En Yderst Forsigtigt Indpakket Gave
Niveau 5 Gave
Denne ting er en indpakket gave. Du kan give den til nogen hvis du pakkede den ind, eller pakke den ud hvis du modtog den!
Gave fra: [sender]

Dette er en genstand med begrænset anvendelse. Anvendelser: 1

Opdateringshistorik

18. oktober 2010-opdateringen

 • [Udokumenteret] Gavepapir blev tilføjet til spillet.

27. oktober 2010-opdateringen (Scream Fortress-opdateringen)

 • [Udokumenteret] Gavepapir blev tilføjet til Mann Co. Butikken.

[Unknown date]

 • Gavepapir vil ikke længere forhindre tællere på Sære våben fra at blive genstartet.

18. december 2015-opdateringen

 • Fiksede en fejl med at fjerne navnet på tildeleren fra gave-indpakket genstande.

7. januar 2016-opdateringen

 • [Udokumenteret] Fjernede Gavepapir fra Mann Co. butikken.

29. februar 2016-opdateringen

 • Indpakket genstande vil blive afleveret igennem Steams byttecentral og vil blive stoppet, hvis senderen ikke har en Steam Guard Mobile Authenticator.
 • Indpakket genstande kan nu blive åbnet af deres originale ejer.
 • I fremtiden kan kun genstande der også kan byttes, blive indpakket. Genstande der midlertidigt er indpakket, kan blive sendt, uanset om genstanden, som bliver sendt selv, kan byttes.

Fejl

Paratviden

 • Før 29. oktober 2010-opdateringen, ville brugen af Gavepapir på hvilken som helst genstand, gøre den byttelig, (efter modtageren åbnede gaven), selvom den originalt ikke kunne. En anden fixet fejl under denne patch, var, at genstandens navn ikke blev vist korrekt i deskriptionen af den indpakkede gave; den viste, at den indeholdte TF_WEAPON_BAT, ligegyldigt hvad Gavepapiret blev brugt på.
 • Der var en sjælden fejl før 29. oktober 2010-opdateringen, hvor en spiller, nogen gange, ville modtage to kopier af den samme tildelte genstand. Efter patchen, fik alle åbnet dupliketter lov til at blive, men alle ekstra gaver, der stadig var uåbnet efter patchen, blev fjernet.
 • Det er muligt, at en genstands gave-indpakket egenskab, kan forsvinde længere oppe i en smednings-række. Som eksempel, hvis du smeder 18 Præsentationsvåben, som ikke kan byttes, men indpakkes, kan du potentielt ende med ét stykke forædlet metal, som hverken kan byttes, eller indpakkes.