Lahjapaperi

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Okei, tai siis- nojoo, aika hyvin tehty.
Scout lahjapaperiin käärityistä esineistä

Lahjapaperi on 18. lokakuuta 2010 -päivitys lisätty, Mann. Co.-kaupasta ostettava työkaluesine. Lahjapaperiin kääritty esine voidaan toimittaa offline-tilassa oleville pelaajille.

Esittely

Kuvaus

Lahjapaperia voi käyttää esineiden käärimiseen lahjaksi toiselle pelaajalle. Käärittyjä lahjoja voi toimittaa offline-tilassa oleville pelaajille. Myös esineitä, joita ei muuten voisi vaihtaa, voi kääriä pakettiin ja antaa lahjaksi käyttäen lahjapaperia. Käyttäminen tuottaa "Huolellisesti käärityn lahjan" ja kuluttaa tämän kertakäyttöisen työkalun.

Avaamisen jälkeen lahjoitetun esineen kuvauksessa lukee, keneltä lahja on ja koska se on saatu. "Huolellisesti käärittyä lahjaa" ei voi suoraan vaihtaa, vaan se lähetetään varustamalla lahja varustelastin toimintopaikkaan ja "käyttämällä" lahjaa pelissä.

Lahjan vastaanottaja ei voi lähettää lahjaa uudelleen, vaan lahjan avaamistoiminto korvaa lähetystoiminnon.

Backpack A Carefully Wrapped Gift.png
A Carefully Wrapped Gift
Level 5 Gift
This item is a wrapped gift. You can give to someone if you wrapped it, or unwrap it if you received it!
Gift from: [sender]

Rajoitetun käytön esine. Käyttöjä jäljellä: 1.

Päivityshistoria

6. lokakuuta 2010 -päivitys

  • Lahjoitetut esineet ovat nyt luotavia ja vaihdettavia

18. lokakuuta 2010 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Lahjapaperi lisättiin peliin

27. lokakuuta 2010 -päivitys (Scream Fortress-päivitys)

  • Lahjapaperi lisättiin kauppaan

Triviaa

  • Ennen 29. lokakuuta 2010 -päivitys Lahjapaperin käyttäminen mihin tahansa esineeseen teki siitä vaihdettavan (lahjan avaamisen jälkeen), riippumatta sen alkuperäisestä vaihtokelpoisuudesta. Päivitys korjasi myös virheen, jonka seurauksena esineen nimi ei näkynyt oikein lahjan kuvauksessa, vaan jokaisen lahjan väitettiin sisältävän "TF_WEAPON_BAT" riippumatta sen oikeasta sisällöstä.
  • Ennen edellä mainittua päivitystä esiintyi myös harvinainen vika, jonka seurauksena pelaajat saivat joskus virheellisesti kaksi kappaletta lahjoitettua esinettä. Päivityksen jälkeen avatuista lahjoista saadut kopiot säilytettiin, mutta avaamattomat lahjakopiot poistettiin.
  • Esineen on mahdollista hukata lahjakelpoisuutensa luomisketjun edetessä. Esimerkiksi 18 saavutuksista saadun aseen (jotka ovat ei-vaihdettavia mutta lahjoitettavia) yhdistäminen tuottaa ei-vaihdettavan, ei-lahjoitettavan Jalostetun metallin.
  • Huolellisesti käärityn lahjan reppukuva muistuttaa Salaista lahjaa, johon on kiinnitetty TF2:n logolla varustettu kuvaustunniste.