Ambalaj de Cadou

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Alright, yeah, that's- naw, that's a pretty good job.
The Scout on gift-wrapped items

Ambalajul de Cadou este o unealtă folosită pentru a împacheta orice produs la alegere, ca să poată fi livrată unui jucător pe care îl alegeți. Unele produse care în mod normal nu se pot schimba prin sistemul de trading pot fi schimbate împachetându-le. Ambalajul de Cadou poate fi cumpărat de la Magazinul Mann Co. sau poate fi găsit într-o Cutie Mann Co. seria #8

Demonstraţie

Descriere

Ambalajul de Cadou poate fi folosit pentru a împacheta un produs și a îl oferi unui alt jucător. Cadourile împachetate pot fi livrate și jucătorilor care sunt offline în acel moment. Produsele care în mod normal nu se pot schimba prin sistemul de trading pot fi împachetate și oferite folosind ambalajul de cadou. La folosire, acesta va crea un „Cadou Împachetat cu Grija” și va distruge unealta care a fost folosită având numai o singură folosire.

După ce cadoul a fost deschis; descrierea produsului primit cadou va indica cine a trimis cadoul și data la care a fost trimis. Cel care primește un cadou nu poate trimite din nou cadoul către altcineva încât opțiunea Trimite Cadou va fi înlocuită cu opțiunea Despachetează

Produse care nu se pot împacheta

Unele produse care nu se pot schimba nu se pot nici împacheta, astfel că rămân neschimbabile:

Istorie Actualizări

Patch-ul din 6 octombrie 2010

  • Produsele primite din cadouri sunt acum fabricabile și se pot schimba cu alți jucători.

Trivia

Un cadou împachetat cu grijă
  • Înainte de Patch-ul din 29 octombrie 2010, folosind un Ambalaj de Cadou pe un obiect îl făcea uzabil în schimb cu alți jucători definitiv (după ce primitorul a deschis cadoul), împotriva capabilității originale a acestia de schimb prin sistemul de Trading. Altă problemă fixată de această actualizare a fost numele produselor care nu apărea corect în descrierea giftului, a fost statat să folosească TF_WEAPON_BAT indiferent de pe ce obiect a fost folosit Ambalajul de Cadou.
  • Înainte de patchul de pe 29 Octombrie 2010 exista o problemă rară unde cel care primea giftul primea două obiecte de acelați fel. După patch, orice gift duplicat care a fost deschis a rămas, însă dacă giftul a rămas după patch acestea au fost șterse.
  • Un Cadou Împachetat cu Grijă are un model similar cu Saxton Secret, deși folosesc hârtie diferită și un Description Tag timbrat cu logo-ul TF2.