Etichetă de Nume

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ready to meet Sharpy?!
Sniper despre arme poreclite

Eticheta de Nume este o unealtă ce permite unui jucător să aleagă un nume pentru o armă la alegere de 40 de caractere sau mai puține. Făcând astfel Eticheta de Nume va fi distrusă, consumându-se după o singură utilizare. Dacă un obiect de stoc este redenumit va deveni un obiect unic iar jucătorul va "găsi" o versiune nouă a obiectului de stoc. Obiectul proaspăt-numit poate fi găsit în rucsac, separat de obiectul de stoc original. Jucătorul poate alege care obiect să echipeze prin meniul de inventar al clasei. Dacă orice alt obiect este redenumit însă, va suprascrie numele original, și nu va crea o nouă versiune cu numele original. Redenumirea unui obiect nu afectează abilitatea sa de a fi dat la schimb.

Redenumirea unui obiect va păstra culoarea textului din nume (e.g. un obiect Vintage al cărui nume e schimbat va rămâne de culoarea albastră), cu excepția cazului menționat mai înainte cu redenumire obiectelor de stoc. Orice prefic (e.x. "The", "Vintage" sau "Unique") va fi suprascris. Pentru a se păstra același stil ca obiectele nemodificate, ar trebui să fie folosit "Title case" (ex. capitalizarea primei litere din fiecare cuvânt). Orice obiect redenumit (inclusiv cele obținute prin schimburi) pot fi redenumite din nou cu Eticheta de Nume. Obiectele numite pot fi reversate în starea originală folosind butonul din rucsac marcat normal cu "Folosește cu...". Oferind unui obiect starea originală nu va înapoia pe Eticheta de Nume.

Etichetele de Nume pot apărea aleator, sau din Seriile #1 sau #5 din Cutiile de Aprovizionare Mann Co., sau cumpărate din Magazinul Mann Co..

Exemplu

Backpack Kukri.png

"Sharpy"
Kukri de Nivel 1

Istoria actualizărilor

Patch-ul din 6 octombrie 2010

  • Obiectele numite pot fi reversate înapoi la numele original.

Patch-ul din 20 octombrie 2010

  • Etichetele de Nume cumpărate pot fi date la schimb.

Bug-uri

  • Orice Pușcă sau Pistol redenumit nu va apărea corect când e folosit cu Pistolarul echipat. În schimb, Engineer va ține arma în mâna sa normală, cu mănușa.
  • Obiectele redenumite nu apar cum ar trebui pe jucătorii Spy deghizați. De exemplu, dacă un Spy se deghizează ca un Medic ce folosește un Vindecător redenumit, numele personalizat nu se va vedea pe deghizare când un adversar se uită la el.
  • Deși Pușca de stoc a fost actualizată pentru a fi încărcată la aceeași viteză de către toate clasele, puștile redenumite vor avea vitezele vechi de reîncărcare. E.X. Un Pyro/ro sau Soldier va reîncărca mai încet decât un Engineer.

Mai vezi