Nimitunniste

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Valmis tapaamaan Sharpyn?!
Sniper nimetyistä aseista

Nimitunniste on kertakäyttöinen työkalu, jonka avulla pelaaja voi antaa enintään 40 merkin pituisen nimen vapaavalintaiselle esineelle. Perusesineen nimeäminen tuottaa esineestä ainutlaatuisen version, jonka pelaaja "löytää" nimeämisen jälkeen. Muunlaisten esineiden nimeäminen korvaa alkuperäisen nimen, eikä luo uutta esinettä. Nimeämisen jälkeen pelaaja voi valita esineen käyttöön varustelastivalikon kautta. Nimeäminen ei vaikuta esineen vaihdettavuuteen.

Esineen nimeäminen säilyttää sen nimitekstin värin (ts. nimetyn klassikkoesineen nimi pysyy sinisenä), paitsi edellä mainitussa perusesineiden nimeämisen tapauksessa. Kaikki etuliitteet (kuten "Klassikko" tai "Ainutlaatuinen") korvautuvat. Vakioesineiden tyylin säilyttämiseksi esineet tulisi nimetä "Otsikkotyylisesti" (kirjoittaa nimen ensimmäinen kirjain isoin kirjaimin, tai englanniksi jokaisen sanan ensimmäinen kirjain). Nimetyt esineet (mukaanlukien vaihdetut) voidaan nimetä uudelleen Nimitunnisteen avulla. 6. lokakuuta 2010 -päivitys jälkeen nimeämisen voi myös poistaa repussa olevalla painikkeella, jossa tavallisesti lukee "Käytä...". Nimen poistaminen ei palauta Nimitunnistetta. Perusesine säilyy nimen poistamisen jälkeen tavaraluettelossa.

Nimitunniste voidaan löytää satunnaisesti, sarjojen #1 tai #5 Mann Co:n tarvikelaatikoista tai ostaa Mann Co. -kaupasta. Ostetut Nimitunnisteet muutettiin vaihdettaviksi 20. lokakuuta 2010 -päivitys.

Bugit

  • Nimetty Haulikko tai Pistooli ei näy oikein, jos Karjakoura on varustettuna. Engineerin nähdään pitelevän asetta Karjakouran sijaan tavallisessa hanskassaan.
  • Nimetyt esineet eivät näy oikein Spy:n valepuvussa. Jos esimerkiksi valeasun kohde on Medic, jolla on käytössä nimetty Lääkintäase tai Kritzkrieg, se ei näy Spy:n nimen ohessa, kun vastustajat katsovat tätä.

Nimiesimerkki

Backpack Kukri.png

"Sharpy"
Tason 1 Kukri-veitsi