Jotakin erityistä jollekin erityiselle

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Se on renkaan muotoinen, se on lahjapaperiin kääritty, se on periaatteessa hyödytön, ja se on todella kallis ($100!). Lyhyesti, se on tarkin koskaan yleisölle tehty jäljitelmä todellisesta ystävänpäivä lahjasta.[1]
TF2 -Tiimi

Kultaa Omalle Kullalle on työkalu -esine, mikä muistuttaa ulkonäöltääm perinteiseltä hopeiselta timantti kihlasormukselta, mikä on asetettu sini-violetin väriseen rasiaan, jonka sisäosa on vuorustettu harmaalla huovalla.

Käyttäessä, työkalu muuttuu pariksi kosmeettisia esineitä, mitä kaikki luokat voivat käyttää pelissä.

Kultaa Omalle Kullalle lisättiin Steam Workshop -keskukseen nimellä "Engagement Ring".

Toiminta

Kun Kultaa Omalle Kullalle -työkalu ostetaan Mann Co. -kaupasta, pelaaja vastaanottaa Lahjapaperin ja Nimitunnisteen käytettäväksi esineeseen. Kun se on kääritty lahjapaperiin, esineen voi lähettää kenelle tahansa pelaajan valitsemalle henkilölle. Vastaanottaja vastaanotta sen jälkeen ilmoituksen kosinnasta, joka sallii heidän hyväksyä sen. Jos kosintaan vastataan myöntävästi, kaikille palvelimille ja päävalikkoon välitetään viesti, jossa ilmoitetaan pelaaja ja vastaanottajan nimi, kuten myös sormukseen käytetty nimi.

Kosinnan hyväksyminen

Työkalun käyttäessa se muuttuu kahdeksi kulta sormukseksi, joissa on suuret timantit, mistä yksi on lähettäjälle ja toinen vastaanottajalle, ja sitä voi pitää kaikki luokat sekalaisena esineenä, jonka kuvaukseen on merkitty heidän nimet: "A perpetual bond of commitment between [sender] and [recipient], forever and ever and ever. XoXoX". Sormuksia ei voi kääriä lahjapaperiin tai nimetä uudelleen.

Kieltäytyminen kosinnasta

Tällä hetkellä ei ole mahdollista kieltäytyä sormuksesta. Kun pelaaja lähettää lahjapaperiin käärityn sormuksen, vastaanottajan ainoa vaihtoehto on hyväksyä tai poistaa lahja.

Ainoa keino palauttaa sormus lähettäjän reppuun on Steam-tuen kautta, jos vastaanottaja haluaa kieltäytyä kosinnasta.

Derived item

Backpack Something Special For Someone Special.png
Jotakin erityistä jollekin erityiselle
Level 100 Ring
A perpetual bond of commitment between [sender] and [recipient], forever and ever and ever. XoXoX

Päivityshistoria

19. joulukuuta 2011 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Kultaa Omalle Kullalle lisättiin pelin kansioihin.

14. helmikuuta 2012 -päivitys

  • Kultaa Omalle Kullalle lisättiin peliin.

11. kesäkuuta 2012 -päivitys

  • Korjasi Spyn Näkymättömyyden toimintavian Kultaa Omalle Kullalle -esinettä käyttäessä.

4. syyskuuta 2012 -päivitys

  • Repun äänet päivitettiin Kultaa Omalle Kullalle -esineestä.

Bugit

  • Tämä esine on mahdollista pukea molempiin kosmeettinen -varustepaikkaan samaan aikaan. Jos yksikin näistä Kultaa Omalle Kullale -esineistä riisutaan, molemmat riisuutuvatl.
  • Jos yksikin loitsu on lisätty esineeseen, sitä ei voi poistaa.

Trivia

  • Ilmaisu "kahden kuukauden palkka" tulee alunperin kansainvälisen konsernin De Beers mainoskampanjasta vuonna 1947, jonka tarkoituksena oli elvyttää timanttikauppa. Tämä ilmaisu on säilynyt ennallaan nykypäivään saakka.

Huomiot

Galleria