Mann Co. -kauppa

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mann Co. Store Page
400,000 dollaria tuon aseen ampumiseen, niinkö? Joo, käytin rahani hyvin!
Scout

Mann Co. Kauppa on pelinsisäinen micro-transaction palvelu joka lisättiin Mann-Conomy päivityksen mukana. Kauppa antaa pelaajien ostaa pelinsisäisiä tavaroita niinkuin hattuja, aseita, ja toiminto tavaroita käyttäen heidän rahojaan joita he ovat tallettaneet Steam "rahapussiin". Kauppa ei edistä mitään 'pay-to-win' pelaamista, mutta sen sijaan tarjoaa pelaajille toisen keinon ansaita tavaroita ilman että heidän tarvitsisi odotella niiden tiputusta, luomista tai vaihtamista. Steam Workshop -yhteisön lähettämät esineet Luojat saavat prosentti osuuden kaikesta mitä he ovat tehneet.

Tavarat jotka on ostettu Mann Co. kaupasta eivät ole vaihdettavissa tai luomiseen kelpaavia; kuitenkin, Lahjapaperi antaa pelaajien vaihtaa ostettuja tavaroita. Poikkeuksia ovat jotkut Työkalut niinkuin maalipurkit, jotka ovat vaihdettavia vaikka ne olisi ostettu.

Hinnoittelu

Hinnat vaihtelevat paljon, joten uudemmat ja harvinaisemmat tavarat ovat kalliimpia kuin vanhemmat ja yleisemmät. Nyrkkisääntönä, harvinaiset tavarat maksavat viisi dollaria tai enemmän samoin kuin yleiset tavarat maksavat vähemmän kuin viisi dollaria. Ne ovat verrattavissa erikoisiin ennakkotilaustavaroiden hintoihin, kuten Matomainen myssy tai Maxin irtileikattu pää.

Ei ostettavia tavaroita

Nämä tavarat eivät ole ostettavissa, mutta suurin osa on silti saatavilla pelissä luomalla, löytämällä, erikoisbonuksena, tai vaihtamalla. Tässä listatut tavarat saattavat olla kokonaan ei saatavilla, koska ne olivat osa erikoisbonusta tai tapahtumaa, joka on loppunut tai tavara ei ole vaihdettavissa, kuten Kultainen Jakoavain ja Polycount Pinssi.

Tapahtumiin liittyvät Sivut

Joidenkin tapahtumien aikana, kaupassa näkyy erikoissivuja rajoitetun ajan.

Halloween page

Halloween

Scream Fortress Halloween tapahtuman ajan, valintateemaiset tavarat olivat ostettavissa. Tämä kesti lokakuun 27:stä 2010 marraskuun 8:saan 2010.

Rajoitettu Mann Co. -lippis

Kuka tahansa, joka ostaa Mann Co. -kaupasta saa tällä hetkellä Mann Co. -lippis, kaikkien luokkien käytettävä pesäpallolippis, jossa on Mann Co. symboli edessä.

Bonustavarat

Jokaisesta $20/£15/€20 ostosta kerralla kaupasta, saat ilmaisen tavaran. Tämä tulee olemaan perus satunnainen löytö, jota ei voi vaihtaa. Hatut ja muut harvinaisemmat tavarat voivat löytyä samoilla todennälöisyyksillä, kuin Secret Saxton -lahja.

Päivityshistoria

30. syyskuuta 2010 -päivitys (Mann-Conomy Update)
 • Mann Co. Store added to the game

24. helmikuuta 2011 -päivitys (Community Map Pack Update)

28. helmikuuta 2011 -päivitys

14. huhtikuuta 2011 -päivitys (Hatless Update)

 • Added paint preview to hats.
 • [Dokumentoimaton] The Mann Co. Store featured item is no longer viewable by default from the main menu. It will appear upon selecting the 'shop for items' button.
 • [Dokumentoimaton] Tools and action items (Excluding Pile O' Gifts and Secret Saxton) bought from the Mann Co. Store now have a 2 day wait before becoming tradable.

18. huhtikuuta 2011 -päivitys

 • [Dokumentoimaton] The Rimmed Raincatcher was added to the Mann Co. Store.

18. huhtikuuta 2011 -päivitys

 • Fixed a problem causing the Mann Co. store previews to render incorrectly.

20. heinäkuuta 2011 -päivitys

2. elokuuta 2011 -päivitys

 • Fixed a bug that caused team color paints to appear to be coming out of the wrong cans for the store icons

9. elokuuta 2011 -päivitys

6. syyskuuta 2011 -päivitys

 • Reorganized the tabs in the Mann Co. Store into Bundles, Guns, Hats, Misc, Tools, and Maps to make it easier to find specific items.
 • Added a new Hot Items tab to the Mann Co. Store to show real-time popularity of items in the Mann-Conomy.

15. syyskuuta 2011 -päivitys

 • Purchased items are no longer announced in the chat text.

Additional notes

 • In an online interview, lead designer Robin Walker explained that nearly everything you can purchase at the Mann Co. Store was also available to find via drops or crafting. "Our main goal to make sure that all gameplay affecting items are findable, so that no-one can buy an in-game advantage over someone who’s choosing to find their items." [1]
 • Items that are bought or given as a bonus from the store will be tagged as purchased (cannot be traded or crafted) or promotional (cannot be traded).
 • Visiting the Mann Co. Store will also add any outstanding items to the player and it will resolve issues with items in invalid positions in the player's Backpack.

Esimerkki ostamisesta

References

Katso myös