Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen Pää

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Look 'ere, pumpkin head. Yer all done.
Sniper

Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen Pää on päähine jota kaikki luokat voivat käyttää. Se on Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen pää, jossa on puu ja aavemainen hehku sen sisällä.

Kun hattu on käytössä, pelaaja on immuuni Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen "Boo"-pilkalle, mutta ei haamulle Harvest Event-kentässä.

Tätä esinettä voidaan pitää vain Halloweenin tai täydenkuun aikaan, eikä se ole näkyvä muulloin pelissä, ellei palvelimella ole Halloween-moodi päällä. Esineen voi kuitenkin pukea selkärepun sille kuuluvaan paikkaan, ja esikatselu näyttää pelaajan olevan se päällään.

Se annettiin kaikille pelaajille jotka avasivat Uninen notk0WND saavutuksen, auttamalla tappamaan Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen, joka ilmestyy Mann Manor-kenttään. Se oli saatavissa vain Halloween tapahtumissa.

Esittely

Liittyvät saavutukset

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Uninen notk0WND
Uninen notk0WND
Tapa Ratsuton Päätön Ratsumies.

Käyttämätön sisältö

  • Hatun käyttämätön tiedosto olisi antanut päähineen hehkua tiiminvärisenä, sen nimi on "pumpkin_hat_blue.vmt". Tästä huolimatta, pelissä ei ole tekstuuria siniselle hehkulle, tai tiedostoa ei oikeastaan käytetä.

Trivia

  • Niinkuin muutamat muutkin Halloween hatut, Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen pää ei valitse satunnaista tasoa. Sen taso on aina 31, luultavasti siksi että Halloween on 31. lokakuuta.

Galleria

Ulkopuoliset linkit