Suurmestari

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mene pelaamaan kommunisti shakki peliäsi paholaisen kanssa, kommari.
Soldier kieltäytyessään pelistä

Suurmestari on kampanjallinen kosmeettinen esine kaikille luokille. Se on tiimin väreihin värjätty suojakypärä, jonka päälle on kiinnitetty kumijousella ja kahdella kuminauhalla pieni shakkilauta, mikä heiluu pelaajan liikkuessa. Shakkilaudan päällä on pieni laite, joka heijastaa pyörivän pienen punaisen pommin RED -tiimillä ja sinisen jakoavaimen BLU -tiimillä. Kun pelaajan tappoputki kasvaa, hologrammi muuttuu erilaisiksi shakkinappuloiksi.

Tämä esine myönnettiin Aito-laatuisena pelaajile, jotka ostivat Exclusive Team Fortress 2 Chess Set -tuotteen joko sivustolta ThinkGeek (englanniksi) tai Valve Store (englanniksi).

Päivityshistoria

2. lokakuuta 2013 -päivitys

  • Suurmestari lisättiin peliin.

11. marraskuuta 2013 -päivitys

  • Suurmestari -esine nyt päivittää sen mallin perustuen omistajan senhetkiseen tappoputkeen.

21. elokuuta 2014 -päivitys

  • Korjasi Suurmestari -esineen kykenemättömyyden käyttää Demomanille.

Trivia

  • Esineen kuvaus on viite kahteen otteluun shakissa vuonna 1996 ja 1997 Garry Kasparovin, entisen shakin maailmanmestarin ja yhden kaikkien aikojen parhaimman shakin pelaajan, ja Deep Bluen, IBM:n maailman mestarin pähittämiseen suunnitellun shakkitietokoneen, välillä.
  • Arvonimi suurmestari myönnetään shakin pelaajille Maailman shakkiliitto FIDE:n kautta. Heti maailman mestarin arvon jälkeen suurmestari on korkein arvonimike, jonka shakin pelaaja voi ansaita.

Bugit

  • Jos Spy on naamioitunut vastustajaksi, joka pitää Suurmestari -esinettä, hattu on Spyn tiimin väreissä.

Galleria