Taskuvarkaat

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Vangitse tiimitoverisi huomio tällä ommeltujen nukkejen tiimillä!
Taskuvarkaat -esineen mainostusteksti

Taskuvarkaat on yhteisön-luoma kampanjallinen kosmeettinen esine kaikille luokille. Ne ovat ommeltuja nukkeja, jotka ovat kiinnitetty jokaisen luokan kranaatti -alueisiin paitsi Sniperilla ja Engineerillä, joilla ne ovat heidän taskuissaan. Nuket muistuttavat neljää pelattavaa hahmoa pelistä Lara Croft and the Temple of Osiris.

Tällä kosmeettisella esineellä on neljä tyyliä, jotka ovat nimeltään "Lara", "Carter", "Horus" ja "Isis". Jokainen tyyli muuttaa nuken näyttämään sen nimen määrittämäksi hahmoksi, ja puettuna luokilla, joilla näkyy useampi kuin yksi nukke (Soldier, Pyro ja Demoman), Lara -tyyli näyttää Lara- ja Horus -nuket, Carter -tyyli näyttää taas Carter- ja Isis -nuket, Horus -tyyli Horus- ja Carter -nuket ja Isis -tyyli näyttää Isis- ja Lara -nuket.

Kun tätä esinettä käyttävä pelaaja tappaa vastustajan siten, ettei kukaan muu saa avustusta kyseisestä taposta, tappolista näyttää kaikille Pyromaassa oleville pelaajille, että tämä esine sai avustuksen. Esineen nimenä tappolistassa on sen muokattu nimi, mikäli kyseisellä esineellä sellainen on.

Taskuvarkaat lisättiin Steam Workshop -keskukseen.

Tyylit

Pääartikkeli: Tyylit
Tyylit
Pocket Raiders Lara.png
Pocket Raiders Carter.png
Pocket Raiders Horus.png
Pocket Raiders Isis.png
Lara Carter Horus Isis

Päivityshistoria

15. tammikuuta 2015 -päivitys #1

  • Taskuvarkaat lisättiin peliin.

Galleria

Katso myös