Proffan kakkulat

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Helvetti, tuo oli helppoa.
The Engineer obtaining the item

Proffan kakkulat on sekalainen esine jota voi käyttää kaikki hahmoluokat. Ne ovat mustat paksusankaiset, kuminauhalla sekä paperinpidikkeellä yhteen kiinnitetyt lasit. Ne ovat samantapaiset kuin lasit Professorin frisyyrissä.

Kun ilmaispelaaja päivittää tunnuksensa premiumiksi ostamalla jotain Mann Co. -kaupasta, heille annetaan mahdollisuus valita Steam-kaverilistaltaan henkilö, joka oli ollut avuliain kaveri Team Fortress 2:ssa. Kuka tahansa premium-pelaaja joka valitaan tällä tavalla saa itselleen Proffan kakkulat. Toisin kuin mitä väitetään free-to-play FAQ sivulla (englanniksi) , uusien pelaajien opastaminen ei ole millään tavalla ehto Proffan kakkuloiden saavuttamiseen. Niin kauan kun saaja on ilmaisen tunnuksen pelaajan kaveri, hän voi saada tämän esineen.

Pelin repussa Proffan kakkuloiden kuvaus sisältää ainutlaatuisen rivin jossa lukee "Uusia käyttäjiä autettu: %s1", jossa "%s1" tarkoittaa autettujen pelaajien määrää (1 tai enemmän). Jos pelaaja saa useamman äänen ilmaisilta tunnuksilta, he eivät saa useampaa kappaletta tätä esinettä. Sen sijaan kuvauksessa oleva tieto autettujen määrästä muutetaan uuteen lukemaan.

Päivityshistoria

23. kesäkuuta 2011 -päivitys (Überpäivitys)

  • Proffan kakkulat lisättiin peliin.

Bugit

  • Tätä esinettä ei voi käytää samaan aikaan Tuxin kanssa Sniperillä

Galleria