Onnenpoika

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Kun kysyt heilt', "Kui paljon me voimme yrittää?" Niin hei, he vastaavat vain "Enemmän! Enemmän! Enemmän!"
Onnenpojan mainosteksti

Onnenpoika on yhteisön luoma kosmeettinen esine Scoutille. Se on Vietnamin sodan aikainen M1 kypärä johon on kirjoitettu musteella lause "BORN TO RUN". Kypärän toisella puolella on sidottuna nahkanauhalla neljä kiväärin ammusta ja tiimivärinen merkki jossa lukee "BETTER RED THAN DEAD" tai "BETTER DEAD THAN RED".

Onnenpoika julkaistiin Steam Workshopiin.

Päivityshistoria

27. elokuuta 2015 -päivitys (Gun-Mettle -päivitys)

  • Onnenpoika lisättiin peliin.

Nippelitietoa

  • Englanninkieliseen nimeen viittaava Fortunate Son on Creedence Clearwater Revival-bändin kappale. Tätä kappaletta käytettiin filmissä "Full Metal Jacket;" kypärä on saannut inspiraationsa kyseisen elokuvan kannesta.
  • "BETTER RED THAN DEAD" ja "BETTER DEAD THAN RED" ovat pari kilpailullisia sloganeja Kylmän sodan ajalta. Ensimmäinen lause kertoo että kannattaa antautua kommunismille ("red") kuin kuolla sodassa; ja toinen lause päinvastaista. Team Fortress 2 -pelissä, lauseen asiayhteys kertoo vain tunteista liittyen RED-tiimiä kohtaan.
  • "Born to run" on muunnos lauseesta "Born to kill," joka on kirjoitettu kypärään Vietnamin sotaan liittyvän Full Metal Jacket-filmin kannessa. Born to Run on myös Bruce Springsteenin albumi (joka on myös single siitä albumista). Se julkaistiin 1975, kuitenkin, kauan ennen Team Fortress 2:sen tapahtumia.

Galleria

Katso myös