Top Notch

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Miltäs se tuntuu, sinä pölkkypää?
Demoman

Top Notch on ainoa laatuaan oleva kosmeettinen esine kaikille luokille. Se on maalattu pahvilaatikko, jota koristaa useita pienempiä pahvin palasia, ja sen päälle on asetettu musta fedora-hattu. Kun Demoman käyttää sitä, vasen silmä on peitetty silmälapulla.

Hatun ulkonäkö muistuttaa Markus "Notch" Perssonin (lausutaan englanniksi "pair-son") avataria, mikä on hänen tekemä Minecraft -videopelin tyylinen piirrustus itsestään. Hän oli johtava peliohjelmoija pelin kehityksen aikana sen virallisen julkaisuun saakka.

Päivityshistoria

23. marraskuuta 2011 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Top Notch lisättiin peliin.

Trivia

  • Esineen nimi ja kuvaus ovat viite sekä Markus Perssonin internetissä käyttämään nimimerkkiin "Notch" että "Minecraft" -peliprojektiin.
  • Idea Top Notch -esineestä syntyi, kun Notch valitti twitterissä, ja sanoi, että kukaan ei uskonut hänen oikeasti olevan Notch pelatessa Team Fortress 2:sta. Yhdessä hänelle lähetetyissä viesteissä luki, että hän pyytäisi Valvea luomaan hänelle erityinen hattu, jotta hän voisi todistaa olevansa Notch.
  • Robin Walker vitsaili TF2 Mix-Up Match 4 -tapahtuman aikana, että "[Notch] ei tiedä, mutta hän ottaa 20% enemmän vahinkoa hatun kanssa", kun häneltä kysyttiin, minkä takia Notchille annettiin se.

Galleria