Top Notch

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Cum se simte asta, cap pătrat?
Demoman

Top Notch este un obiect cosmetic unic pentru toate clasele. Este o cutie de carton vopsită, detaliată cu mai multe piese de carton, având în vârf o fedora neagră. Când este purtată de către Demoman, un petic acoperă ochiul stâng.

Această pălărie adoptă aspectul avatarului lui Markus "Notch" Persson (pronunțat "pair-son"), un portret al său în stilul artistic specific jocului Minecraft, pe care l-a creat și al cărui dezvoltator principal a fost până la lansarea oficială a jocului.

Istoria actualizărilor

Patch-ul din 23 noiembrie 2011

  • [Nedocumentat] Top Notch a fost adăugat în joc.

Trivia

  • Numele și descrierea acestui obiect se referă la aliasul lui Markus Persson de "Notch" și la jocul "Minecraft", respectiv.
  • Ideea pentru Top Notch își are originea într-un tweet al lui Notch în care acesta spunea că nimeni nu îl credea când spunea ca e Notch în timp ce se juca Team Fortress. Un răspuns la acest tweet a sugerat ca Notch să îi solicite pe cei de la Valve pentru a face o pălărie specială pentru el.
  • Robin Walker a glumit în timpul la TF2 Mix-Up Match 4 spunând că "[Notch] nu știe, dar îl face să primească cu 20% mai multe pagube " când a fost întrebat de ce i-a dărui lui Notch pălăria.

Galerie

Referințe