Insignă de Duel din Platină

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Temeţi-vă de mine, laşilor!
Heavy despre cum e să fii cel mai bun duelist

Insigna de Duel din Platină este o Insignă diversă de nivel 4 lansată cu Actualizarea Mann-Conomy. Pare să fie o insignă dreptunghiulară din platină care este așezată pe piept. Medalia este premiată după ce un jucător a ajuns la nivelul 75 cu Medalia de Duel din Aur.

Insigna mai prezintă și percentajul căștigurilor bazat pe toate duelurile jucate, inclusiv timpul, data, rezultatul și adversarul din ultimul duel.

Dacă insigna este ștearsă, una nouă va apărea după ce se completează un duel. Noua insignă va avea aceleași statistici va vechea, doar că va avea o nouă "data primirii".

Trivia

  • Insigna seamănă cu insigna Războinicul Primordial, doar că această insignă are doar o singură formă pentru toate clasele.
    • Acest obiect încă mai are un "B" de la "Beta" pe el, ca Războinicul Primordial.
  • 740 căștiguri în dueluri sunt necesare pentru a câștiga insigna.
  • Fără a include șansa de a-l primi aleator și de provocările altor jucători (dar incluzând cele 5 dueluri câștigate pentru fiecare 10 câștiguri), cel mai mic necesar de bani un jucător va trebui să plătească pe Mini-Jocuri pentru Duel pentru a primi această insignă va fi $73.26 (73.26€ sau £43.66), care e costul a cumpărării de 370 dueluri (74 seturi de 5). Acest lucru este presupus doar dacă toate duelurile vor fi căștigătoare.

Galerie

Mai vezi