Professor Speks

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Toate intr-o zi de lucru.
The Sniper in efortul de a ajuta pe cei noi


Professor Speks este un item misc care poate fi echipat de toate clasele. Este o pereche de ochelari albastrui, tinute de un cauciuc, identic cu ochelarii Ciudățenia Profesorului.

Cand un jucator cu cont gratuit isi cumpara un cont premium cumparand orice item din magazinul Magazinul Mann Co., sunt prezentati cu o optiune in care sa selecteze un jucator din lista de prieteni sau de pe server, care l-a ajutat cel mai mult in jocul Team Fortress 2. Orice jucator cu cont premium existent care este selectat in acest mod primeste itemul Professor Speks. Contrariul care este implicit in pagina free-to-play FAQ antrenatul noilor jucatori nu este o modalitate prea buna de optinere a itemului. Atat timp cat racipientul este un utilizator gratuit, sau pe server, sunt eligibili pentru a primi itemul

Descrierea itemului in rucsac include o linie unica care arata cam asa: "Utilizatori Noi Ajutati: X", unde "X" indica numarul jucatorilor ajutati de acel jucator. Daca jucatorul primeste voturi multiple din partea utilizatorilor cu cont gratuit, nu vor primi o dublura al itemului. Se va schimba doar numarul de utilizatori noi ajutati.

Istorie actualizare

Patch-ul din 23 iunie 2011 (Actualizarea Über)

  • Itemul Professor Speks a fost adaugat in joc.

Buguri

Galerie