Professorbriller

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
All in a day's work.
Sniper on his efforts of helping newcomers

Professor Speks er et divers gjenstand som kan bli brukt av alle klassene. Gjenstanden er en marine blå, tykk rammet brille holdt av en gummi bånd og binders, identisk med de brillene som er på Professor's Peculiarity.

Når en spiller med gratis brukerkonto oppdagerer til premium bruker ved å kjøpe en gjenstand fra Mann Co. Butikken, blir det representert et valg på skjermen, fra den spillerens Steam venne liste eller en spiller på en server, navnet på som blir referert til (eller hjulpet mest med) Team Fortress 2. Hvilken som helst bruker som har blitt valgt på denne metoden får Professor Speks. Ifølge av det som står på free-to-play FAQ siden, er læring en eneste mulighet til å få Speks. Så lenge den som får den er på gratisbrukerens Steam venne liste eller er på den samme serveren, er bare som får gjenstanden.

I spillet vil en deskripsjon på Speks som er unik der det står: "Nye Brukere Hjulpet: X", hvor "X" indikerer et nummer på nye brukere som spilleren har hjulpet. Om spilleren får flere stemmer fra gratis brukere, vil man ikke få en duplisert gjenstand. Istedet, vil deskripsjonens info bli endret på Professor Speks som man allerede har øke med et tall.

Oppdaterings historie

23 juni 2011 Patch (Über Oppdateringen)

  • The Professor Speks was added to the game.

Bugs

Galleri