Războinic Primordial

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Asa o faceam noi in tufis!
Sniper despre acele zile

"Războinic Primordial" este o obiet cosmetic oferită de Valve comunității jucătorilor de Team Fortress 2, ca parte a celebrării celei de-a 119-a actualizări. Arată ca o medalie de platină, dreptunghiulară, purtată de fiecare clasă pe piept.

Războinicul Primordial a fost oferit tuturor jucătorilor care au cumpărat și jucat jocul Team Fortress 2 in faza de testare Beta.

Notă

  • "Războinicul Primordial" a fost dat celor care au jucat TF2 în perioada 17 septembrie 2007 și 9 octombrie 2007, perioda testării Beta.
  • Medalia "Războinic Primordial" pare sa fie alcatuită din elementul chimic "Platină", fapt ce ar explica tonul in 2 culori al medaliei.
  • Inițial, jucătorii care au participat la Beta au primit Veteran Încărunțit, dar acest lucru a fost fixat mai tarziu, iar medaliile lor au fost schimbate.
  • Data de pe medalia "Războinic Primordial" a lui Robin Walker este 23 august 1998.[1] Aceea este data reprezentând a doua zi de nastere a modului Team Fortress pentru Quake și nu data de înscriere, cum a fost speculat.

Galerie

Vezi și

Referințe