Ze Goggles

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
La revedere, Prostule! (Auf wiedersehen, Dummkopf!)
Medicul

Ze Goggles sunt creați de comunitate și sunt un obiet cosmetic pentru Medic. Ce arată ca o pereche de ochelari militari cu viziune pentru întuneric.

Istoria actualizărilor

Patch-ul din 20 mai 2010 (A Doua Actualizare Contribuită de Comunitate)

  • Ze Goggles au fost adăugați în joc.

Patch-ul din 30 septembrie 2010 (Actualizarea Mann-Conomy)

  • [Nedocumentat] A fost adăugată o descriere de la comunitate.

Cultură generală

  • Descrierea Ochelarilor de Protecție se referă la una din replicile lui Ranier Wolfcastle din episodul "Radioactive Man", sezonul al 7-lea al serialului The Simpsons, ce a devenit un meme. Replica pe care Omului Radioactiv o spune atunci când este stropit cu acid sulfuric este "Ochii mei! Ochelarii de protecție nu fac nimic!".
  • Ochelarii de Protecție se referă, de asemenea, la Ecto-Ochelarii (numiți oficial "Paraochelari" în Ghostbusters: The Video Game) ce apar în seriile Ghostbusters, numele lor original fiind 'Ect-oh Ochelarii'. Acest lucru poate fi o referire la faptul că Medicul arată identic cu Egon Spengler, iar acel Vindecător și rucsacul poartă o asemănare cu Neutrona Wand și Proton Pack.
  • Sunetul produs când acest obiect este luat și mutat prin rucsac este același cu cel al ochelarilor de vedere în noapte din Counter-Strike: Source (English).