Lärarbrillor

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hell, that was easy.
The Engineer obtaining the item

Lärarbrillor är ett diverseföremål för alla klasser. Det är ett par mörka, kraftiga glasögon hopsatt med en gummisnodd och ett gem, liknande glasögonen medföljande Professorns Prägel.

När en spelare med ett gratiskonto uppgraderar till ett premiumkonto genom att köpa något i Mann Co.-butiken, får de möjlighet att välja, via deras vänlista i Steam, namnet på en person som hänvisade denne till (eller hjälpt denne mestadels med) Team Fortress 2. En existerande användare med ett premiumkonto som då blir vald på detta sätt blir tilldelad Lärarbrillor. I motsats till vad som kan vara underförstått på free-to-play FAQ sidan (Engelska) , är att Coacha nya spelare inte på något sätt en nödvändighet för att erhålla föremålet. Så länge som mottagaren är på gratiskontots vänlista, är den berättigad till att erhålla föremålet.

I-spel beskrivningen av Lärarbrillor innehåller en unik linje: "New Users Helped: X", där "X" indikerar antalet nya spelare hjälpta av spelaren. Om en spelare får ett flertal röster från gratiskonton, erhåller de inte ytterligare kopior av föremålet. Istället, uppdateras informationen i deras redan erhållna Lärarbrillor med antalet hjälpta spelare.

Update history

Juni 23, 2011 Patch (Über Update)

  • Lärarbrillor was added to the game.

Gallery