Professorbriller

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Lad det være dig en lærestreg.
Heavy efter at have hjulpet en nybegynder

Professorbriller (Professor Speks) er en kosmetikgenstand til alle klasser. Det er et par marineblå briller med et tykt stel, holdt sammen af en elastik og en papirclips. De er identiske til brillerne fra Professorens Særpræg‎.

Når en spiller med en gratis konto opgraderer til en premium konto, ved at købe det igennem Mann Co.-Butikken, vil de være i stand til at kunne vælge, hvem der fortalte dem om (eller hjalp dem med) "Team Fortress 2" af folk fra deres Steam-venneliste, eller spillere fra den server de er på. Alle premium kontoer, som er udvalgt på den her måde, vil modtage Professorbriller.

Spillere med gratis kontoer, som opgraderer med en Opgrader til premium-gave vil give spilleren, som gav dem gaven, deres Professorbriller og øge deres "nye spillere hjulpet"-tal. I modsætning til, hvad der er hentydet til på free-to-play FAQ-siden, så er dét at træne nye spillere ikke en forudsætning for at få brillerne. Så længe at modtageren er venner med, eller på samme serve som, spilleren med en gratis konto, vil de være i stand til at få denne genstand.

I spillet indeholder brillernes beskrivelse en unik sætning som siger: "Nye spillere hjulpet: X", hvor "X" fortæller antallet af nye spillere brugeren har hjulpet. Hvis en bruger hjælper flere nye spillere, vil de ikke få flere kopier af genstanden. I stedet vil beskrivelsen på deres eksisterende Professorbriller opdatere antallet af spillere hjulpet.

Opdateringshistorik

23. juni 2011-opdateringen (Über-opdateringen)

  • Professorbriller blev tilføjet til spillet.

13. oktober 2011-opdateringen (Manniversary-opdatering & udsalg)

  • [Udokumenteret] Professorbriller falder nu af en spillers ragdoll, når de dør.

2. oktober 2013-opdateringen

  • Fiksede at Sniper fjerner Professorbriller med sin hat, når han håner med sit nærkampsvåben.

12. november 2013-opdateringen

  • [Udokumenteret] Kan nu fås i Sær-kvaliteten.

15. januar 2015-opdateringen #1

  • Fiksede at Professorbriller bevægede sig rundt på Soldiers ansigt.

Fejl

  • I DirectX 8 vil Professorbriller se gyldne ud i udstyrsmenuen.

Galleri