Mini-Joc pentru Duel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Regulile Reginei?
Spionul despre invitarea unui adversar la duel

Mini-Jocul pentru Duel este un obiect ce îi permite jucătorului să provoace un alt jucător la duel. Obiectul este limitat la 5 utilizări.

Obiectul trebuie echipat în Spațiul Acțiune al clasei pe care jucătorul o folosește. Când activată (de regulă H), jocul va întreba dacă acesta dorește să provoace la duel pe cineva din lista de prieteni (trebuie să joace TF2) sau de pe server-ul pe care ești intrat. O notificație va apărea când provocarea este activată. Adversarul trebuie să aleagă între a accepta sau a rafuza provocarea. Dacă jucătorul provoacă pe cineva de pe server, toți de pe acel server vor fi anunțați. Un jucător se poate duela doar cu unul singur, dar pot fi mai multe dueluri pe același server în același timp.

Dacă acceptă, duelul începe. Acest obiect nu este consumat dacă celălalt jucător refuză duelul. La sfârșitul rundei, oricine are mai multe puncte de duel câștigă. Uciderile și asistențele împotriva adversarului valorează un punct.

Obiectul nu este consumat dacă server-ul schimbă nivelul sau dacă scorul este remizat 0-0 la sfărșitul rundei.

Duelând într-o hartă nesfărșită, făcută de user, "dm map" poate rezulta într-un eșec în rezultatul final al duelului pe lângă alte probleme ale sistemului.

Dacă echipa este schimbată și jucătorul care este ales pentru acest lucru participă la un duel, acesta va pierde instant; asta include și auto-balansarea pentru cealaltă echipă. Cel mai probabil e un bug.

Imaginea din rucsac pare să fie reprezentată de două Ambasadoare în culorile celor două echipe.

Gameplay

Ţelul este obținerea Punctelor pentru Duel care vin de la uciderea sau asistarea împotriva celuilalt duelist. Jucătorul adversar va avea o imagine deasupra capului pentru a fi indentificat. Tabelul cu scoruri se va modifica pentru a arăta cantitatea de Puncte pentru Duel ale fiecărui jucător, înlocuind informațiile obișnuite prin ea.

Oricare are mai multe puncte la sfârșitul duelului câștigă (și obține Insigna de Duel din Bronz dacă nu o are deja. La fel merge și pentru cel ce pierde). Alternativ, dacă unul dintre dueliști pleacă, adversarul câștigă. Folosind comanda 'retry' pentru a te reconecta la joc e detectată ca o plecare.

Mini-Jocul Pentru Duel e anulat dacă unul dintre jucători se deconectează prin lag, căderi de server sau schimbări de hartă. Dacă niciunul dintre jucători nu ucide sau asistează în uciderea adversarului de duel înainte ca runda să se încheie, Mini-Jocul pentru Duel nu este folosit.

Însă dacă duelul se sfârsește în remiză când runda se încheie, niciun jucător nu are statisticile afectate și Mini-Jocul pentru Duel nu va fi rambursat.

De fiecare dată când insigna ta face un nivel, primești un obiect aleator împreună cu un "Mini-Joc pentru Duel". Aceste obiecte sunt anunțate pe server ca "%playername% a câștigat: %itemname%", decât obișnuitul template "a găsit".

Căștigarea Insignelor

Participând la duel, câștigi o Insignă. Această insignă începe inițial ca o Insignă de Duel din Bronz și e de Nivel 1. Pentru fiecare 10 dueluri câștigate, nivelul Insignei crește cu 1. Mai ești premiat și cu un Mini-Joc pentru Duel de unică folosință și un obiect aleator. La anumite nivele Insigna își va mări calitatea. Dacă insigna este ștearsă, una nouă va fi premiată întru completarea unui duel. Această nouă insignă va avea aceleași statistici ca și ultima, dar va avea o "dată primită" nouă.

Nivel 1 (joacă un duel)
Bronze Dueling Badge Insignă de Duel din Bronz
Nivel 25 (câștigă 240 Dueluri)
Silver Dueling Badge Insignă de Duel din Argint
Nivel 50 (căștigă 490 dueluri)
Gold Dueling Badge Insignă de Duel din Aur
Nivel (căștigă 740 dueluri)
Platinum Dueling Badge Insignă de Duel din Platină

Galerie

Demonstrație

Trivia

  • S-a declarat într-un interviu cu Gabe Newell că Mini-Jocul pentru Duel a apărut dintr-o idee de mod de joc proprie. Gabe Newell a și dat de bănuit și de apariția a altor mini-jocuri în viitor.[citation needed]
  • Chiar dacă descrierea spune "Folosește aceste arme de foc la modă pentru a-i provoca la un duel", tu de fapt nu poți folosi nicio armă specială în timpul duelului.