Platin-duelemblem

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hvad har vi lært? Jeg vinder altid!
Scouten

Platin-duelemblem (Platinum Dueling Badge) et er en kosmetisk genstand til alle klasser. Det er et rektangulært platin-emblem, med afrundede kanter og et sort Duelminispil symbol. Emblemet er båret på spillerens bryst.

Emblemet er tildelt efter en spiller når niveau 75 med Guld-duelemblemet.

Emblemet viser også tidspunkt, dato, resultat, og modstanderen i den forrige duel. Efter Den hatteløse opdatering, viser emblemet ikke tab og vindende procenter.

Hvis emblemet er slettet, vil et nyt blive tildelt efter at have afsluttet en anden duel. Dette nye emblem vil have den samme statistik som det gamle, men vil bære et nyt "Dato modtaget".

Opdateringshistorik

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

  • Platin-duelemblem blev tilføjet til spillet.

6. oktober 2010-opdateringen

  • Fiksede duelemblemer der brugte det forkerte tekstur.

14. april 2011-opdateringen (Den hatteløse opdatering)

  • Duelemblemer viser nu kun antallet af dueller spilleren har vundet.

Paratviden

  • I modsætning til Bronze-duelemblemet, er der ikke nogen "#SpillerNavn har vundet Platin-duelemblemet" besked udsendt til serveren, når nok dueller er vundet til at opnå Platin-duelemblem. Dette sker også med sølv og guld duelemblemerne.
  • Hvis man ikke indkluder tilfældige drops og at blive udfordret af andre spillere i stedet for at være den udfordrende, men i stedet kun indkluder sættet af 5 belønnet Duelminispil for hvert 10. duel vundet, ville det lavest mulige beløb en spiller kan bruge på Duelminispil for at få dette emblem være $74.25 (55.50€, £44.25, 2250 rub), hvilket kan købe sig til 375 dueller (75 sæt af 5). Dette er under forudsætning af, at hver duel er vundet.
  • Selvom der i øjeblikket ikke er et højere emblem end Platin-duelemblem, vil niveauet blive ved med at stige mod dueller vundet, 1 niveau for hver 10. sejr, op til et maksimalt niveau på 100.
  • På trods af at nå et maksimalt niveau på 100, vil en spiller stadig modtage de genstande, de ville modtage fra for at stige op med deres emblem for hver 10. sejr.
  • Det var tidligere muligt at opnå et højere niveau end 100 på et duelemblem, ved at vinde nok dueller til at emblemet kunne stige et niveau op efter at allerede have nået niveau 100. Dette er siden blevet ændret.

Galleri

Se også