Duellmerke i platina

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
What have we learned? I always win!
The Scout

The Platinum Dueling Badge er et divers gjenstand. Den er en rektangulær, platina merke med runde kanter og en svart Duell Mini-Spill insignia. Denne gjenstanden blir brukt på brystet til hver klasse.

Denne medaljen er gitt til en spiller etter å ha nådd nivå 75 med Duellmerket i gull.

Merket viser tiden, datoen, utføringen, og motstander som spilleren duellerte med sist. Etter Den Hatteløse Oppdateringen, sluttet merket å vise sine tap/vinn prestasjon

Om merket blir slettet, vil en ny en bli gitt til spilleren etter en duell. Den nye vil vise den samme statusen som den gamle gjorde, men vil få en ny "date received".

Oppdaterings Historie

30 september 2010 Patch (Mann-Konomi Oppdateringen)

  • Platina Dueling Badge ble lagt til i spillet.

6 oktober 2010 Patch

  • Fikset duellmerkene så de ikke viser feil tekstur.

14 April, 2010 Patch (Den Hatteløse Oppdateringen)

  • Duellmerkene viser bare nå hvor mange ganger spilleren har vunnet.

Trivia

  • Ulik Bronze Dueling Badge, når det er vunnet nok til å få Platinum Dueling Badge, er det ikke noe "#PlayerName har fått Platinum Dueling Badge" melding som dukker opp på serveren. Dette skjer også med Silver og Gold Duell Merkene.
  • Inkluderer ikke tilfeldige dropp eller invitasjoner av andre spillere, men inkluderer et sett med 5 tjente Dueling Mini-Games for hver 10 seier, det laveste mulige pengebeløpet en spiller kan bruke på Duell Mini-Spill for å få dette merket er på $73.26 (73.26€, £43.66), som er 370 dueller (74 sett med 5 hver) . Dette er beregnet om man vinner alle.
  • Selv om det ikke finnes noen høyere merke enn Platinum Dueling Badge, vil dens nivå fortsatt stige opp når man vinner, 1 level for hver 10 seier, helt til den maksimale som er 100.
  • Selv om den når nivå 100, vil spilleren forsatt få en gjenstand for hvert 10 seier.
  • Det var før mulig å få en høyere nivå enn 100 på duell merket ved å vinne flere dueller nok til å få den fler nivå høyere når den er allerede på 100. Dette har siden blitt innstilt.

Gallery

Se også