HKTF2V

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Robotit ovat meidän mestareita!
Medic virtuaalisen todellisuuden futuristisesta kapasiteetista

HKTF2V (lyhenne Hyvin Kulmikas Team Fortress 2 -Visiiristä) on kampanjallinen kosmeettinen esine kaikille luokille. Ne ovat mustat virtuaalitodellisuuslasit, joissa on suorakulmainen ruutu, joka peittää kayttäjän silmät, ja siinä on kaksi kolmiota ruudun reunoilla, kaksi kiinnitettyä pulttia visiirin sivuilla, nauha, joka menee otsan ympäri, ja keltainen heiluva sähköjohto, joka kulkee laitteen päältä käyttäjän pään sivulle. Jos pelaaja käyttää Oculus Rift -laseja näyttönä pelatessa Team Fortress 2:ta ja on syöttänyt -vr -koodin pelin käynnistysasetuksiin, lasien reunoilta säteilee heikko tiimin värinen loiste. Esine on suunniteltu muistuttamaan Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseja.

HKTF2V -esine myönnettiin Aito-laatuisena pelaajille, jotka ennakotilasivat Oculus Rift -kehittäjäversion viralliselta kehittäjien sivustolta ennen huhtikuun 1. päivää vuonna 2013 ja lunastivat koodin, mikä tuli sen mukana, tai tukemalla virallista Kickstarter -sivustoa.

Tyylit

Pääartikkeli: Tyylit
Tyylit
TF2VRH Off.png
RED TF2VRH VR Mode.png
Off On

Päivityshistoria

19. maaliskuuta 2013 -päivitys

  • HKTF2V lisättiin peliin.

23. tammikuuta 2014 -päivitys

  • Päivitti HKTF2V -esineen, jotta sitä voi käyttää hattujen kanssa.

11. kesäkuuta 2014 -päivitys

  • Korjasi useita kosmeettisia esineitä, jotka eivät muuttuneet kunnolla näkymättömäksi Spylla.

17. syyskuuta 2014 -päivitys

  • Lisäsi Rajoitettu -ominaisuuden HKTF2V -esineeseen.

Trivia

  • Todellisuudessa Demoman ei itseasiassa kykenesi käyttämään virtuaaliodellisuuslasien stereoskooppia, koska hänellä on vain yksi silmä ja sitä varten tarvitaan kaksi silmää 3D-kuvien näkemiseksi.

Galleria

Katso myös

Ulkoiset linkit