Pomminomicon

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tämä artikkeli on sekalaisesta esineestä. Mene sivulle Pomminomicon (sarjakuva) nähdäksesi sarjakuvan.
Ai, se TAIKURI sanoi niin. Vau, olen pahoillani, se muuttaa kaiken. En tajunnut, että joku vanha idiootti mekossa käski sinun olla lukematta jotakin.
Pomminomicon pahojen hautojen tuijottelusta

Pomminomicon on merkki kaikille hahmoluokille. Se on nahkaan sidottu kierolta näyttävä nide, jolla on tiimin värinen Demomanin luokkamerkki "otsalla". Jättimäinen, veren tahrima ympyrä särmikkäitä hampaita keskellä tarrautuu sarjakuvamaiseen pommiin. Tätä merkkiä käyttävän pelaaja räjähtää loisteliaasti kuollessa joko violeteiksi tai kultaisiksi palasiksi.

Tämä merkki annetaan pelaajille, jotka ovat ansainneet saavutuksen Dive Into a Good Book matkustamalla Loot Islandille portaalista, joka syntyy päihittäessä MONOCULUKSEN ja nappaamalla Pomminomiconin siellä olevasta häkistä. Pomminomiconin voi saada useampi samaan aikaan edellytykset täyttävä pelaaja. Useista Halloween-tavaroista poiketen Pomminomiconilla ei ole juhlapäivärajoitusta. Räjähdysefekti näkyy ajasta riippumatta, mutta se on erilainen päivästä riippuen. Täysikuun tai Halloweenin aikana räjähdys on violetti, mutta muulloin se on keltainen.

Esittely

Liittyvät saavutukset

Monoculus angry.png Eye-chievements

Uppoudu hyvään kirjaan
Uppoudu hyvään kirjaan
Pääse Aarresaarelle ja nouda palkintosi!

Päivityshistoria

27. lokakuuta 2011 -päivitys (Erittäin pelottava Halloween-spesiaali)

  • Pomminomicon lisättiin peliin.

28. lokakuuta 2011 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Päivitettiin Pomminomiconin vääristymisefekti.

22. marraskuuta 2011 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Päivitettiin Pomminomicon käytttämään kultaisia partikkeleita Halloweenin ulkopuolella.

Bugit

Räjähdysefekti näkyy silti, vaikka merkin käyttäjän tappajalla olisi käytössä Saxxy, Kultainen jakoavain, Ikuinen palkkiosi, Karjankäristäjä 5000, Piisoninpaimennin tai Pallosalama.

Trivia

  • Pomminomiconissa Eyeaduct-kentän alamaailmassa on tekstiä sen takakannessa, 6,66$ alennuslappu ja selkä listaamassa sen 15. painokseksi. Takakannen tekstissä lukee:


Inked in the blood, bound in the hide and written on the stolen paper of British kings! With over 400 pages of spells, enchantments, recipes and anecdotes about blowing things up, the Bombinomicon is a must-have for the practicing explosives aficionado and demolitions expert alike. Now in its fifteenth printing, every copy of the Bombinomicon is guaranteed to be possessed by an angry talking ghost.


"If ye gaze at one tome this year, MAKE IT NOT THIS ONE" - Merasmus the Magician

"Unputdownable! This book's jaws are like a vice." - Gravel Pit Arts Monthly

"If you like the dark arts and explosions, this might very well be the best book you read all year." - Demolition Gazette

  • Nimi Pomminomicon, pommin ja Necronomiconin yhdiste, on viittaus kuvitteelliseen loitsukirjaan The Evil Dead -elokuvista. Elokuvien kirjassa on myös kasvot, se on lihaan sidottu ja verellä kirjoitettu.

Gallery