Bombinomicon

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Dit artikel gaat over het verscheidene voorwerp. Voor de strip, zie Bombinomicon (comic).
Oh, the MAGICIAN said not to. Wow, I'm sorry, that changes everything. I didn't realize some old idiot in a dress told you not to read something.
The Bombinomicon on gazing upon evil tomes

De Bombinomicon is een badge voorwerp dat draagbaar is door alle klassen. Het is een leergebonden en verdraaid uitziende tombe met gloeiende rode ogen en een teamgekleurd Demoman klasse icoon op zijn "voorhoofd". Een grote bloeddoordrenkte cirkel scherpe tanden in het midden van de hoes hklampt vast aan een tekenfilmachtige bom. Een speler die doodgaat terwijl hij deze badge draagt in stukken exploderen in een spectaculaire paarse of gouden explosie.

Deze badge word gegeven aan spelers die de Dive Into a Good Book prestatie verdient hebben door te reizen naar Plunder Eiland door het portaal die verschijnt nadat MONOCULUS verslagen is en de Bombinomicon die binnenin de kooi ligt te pakken. De Bombinomicon kan worden gegeven aan meerdere speler die aan de gelijste specificaties voldoen. In tegenstelling tot veel Halloween voorwerpen, is de Bombinomicon niet feestdagbeperkt, het explosie-effect zal verschijnen op elke dag, hoewel het zal veranderen gebaseerd op de huidige dag. Gedurende een Volle Maan of Halloween, zullen de explosies paars zijn, terwijl op elke andere dag deze goud zullen zijn.

Demonstratie

Gerelateerde prestaties

Monoculus angry.png Eye-chievements

Lees eens een goed boek
Lees eens een goed boek
Ga naar Loot Island en ontvang je beloning!

Updateverleden

27 oktober 2011-patch (Zeer Enge Halloween Special)

  • De Bombinomicon is aan het spel toegevoegd.

28 oktober 2011-patch

  • [Onbeschreven] Distortie effect op de Bombinomicon geupdate.

22 november 2011-patch

  • [Onbeschreven] Bombinomicon effect geupdate om gouden partikeleffecten te gebruiken buiten Halloween.

11 januari 2012-patch

  • De Bombinomicon schud niet langer het scherm en heeft een vertaging voor de explosie zodat Snipers, Spies, en anderen een betere feedback kunnen krijgen wat de eigenlijke doodsoorzaak was.

Bugs

Trivia

  • De Bombinomicon in de onderwereld van Eyeaduct heeft text geschreven op de achterkant, samen met een afprijzingsplaatje van $6,66 en de ruggegraat noemt het de 15de editie. De tekst op de achterkant leest als volgt:


Inked in the blood, bound in the hide and written on the stolen paper of British kings! With over 400 pages of spells, enchantments, recipes and anecdotes about blowing things up, the Bombinomicon is a must-have for the practicing explosives aficionado and demolitions expert alike. Now in its fifteenth printing, every copy of the Bombinomicon is guaranteed to be possessed by an angry talking ghost.


"If ye gaze at one tome this year, MAKE IT NOT THIS ONE" - Merasmus the Magician

"Unputdownable! This book's jaws are like a vice." - Gravel Pit Arts Monthly

"If you like the dark arts and explosions, this might very well be the best book you read all year." - Demolition Gazette

  • de naam "Bombinomicon", is een portmanteau van Bomb (Engels voor bom) en Necronomicon, het is referentie naar de fictionele grimoire van de
The Evil Dead films die ook een gezicht hadden, gebonden in vlees en geinkt in bloed. De naam van het boek van de filmserie is genomen, als een knipoog, van het werk van H. P. Lovecraft, die ook een grimoire bevat met diezelfde naam.

Gallery