Hieman kärähtänyt kondensaattori

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Whoo, se oli lähellä.
Engineer löytäessään hänen lähes koskemattoman aarteen

Hieman kärähtänyt kondensaattori on kosmeettinen esine kaikille luokille. Sen sivulle kirjoitetussa tekstissä lukee '6.22V1800'. Samalla tavoin kun Häiriöllinen piirilevy -esine, tämä esine ei muuta yhdenkään luokan ulkonäköä puettuna. Kuten myös Tulenkestävä Salainen päiväkirja -esineen kanssa, Pyromania-päivitys ei vaikuttanut esineeseen, ja sitä ei poistettu 11. heinäkuuta 2012 -päivityksessä.

Se alunperin lisättiin 19. kesäkuuta 2012 -päivityksessa Vagingoittunut kondensaattori -esineenä, joka oli luomiseen tarkoitettu ainesosa. 11. elokuuta 2012 -päivityksen jälkeen, Hieman kärähtänyt kondensaattori -esineestä tuli sekalainen esine (silloin kun kosmeettiset esineet vielä tunnettiin hattuina ja toissijaisina esineinä).

Tuntemattomaan päivämäärään saakka, Yläfemma! -pilkan tekeminen toisen pelaajan kanssa, oli heillä kondensaattori tai ei, johti viestiin keskustelussa, missä luki "...walks in to a bar" -vitsi [1].

Päivityshistoria

19. kesäkuuta 2012 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Vahingoittunut kondensaattori lisättiin peliin.

20. kesäkuuta 2012 -päivitys


27. kesäkuuta 2012 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Vahingoittunut kondensaattori on yksi kahdesta Salaperäiset aarteet -esineistä Salainen Päiväkirja -esineen kanssa, jotka eivät palaneet pieniksi tuhkakasoiksi. Se nimettiin uudelleen Hieman kärähtänyt kondensaattori -esineeksi, ja sitä ei ole mahdollista käyttää ainesosana Tuhkakasan luomisessa.

11. elokuuta 2012 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Hieman kärähtänyt kondensaattori on nyt sekalainen esine, joka on puettavissa kaikille luokille.

August 11, 2012 Patch #2

  • [Dokumentoimaton] Hieman kärähtänyt kondensaattori -esinettä ei voi enää pukea molempiin sekalainen esine -varustepaikkaan samaan aikaan.

10. heinäkuuta 2013 -päivitys

  • [Dokumentoimaton] Päivitti Hieman kärähtänyt kondensaattori -esineen esinetyypin "Tuhka" "Kondensaattori" -esinetyyppiin.

[Unknown Date]

  • Poisti teksitin "... walks into a bar" Yläfemma! -pilkan suorittaessa.

Bugit

Trivia

  • Mahdottoman mahdollistaminen -esinesarjan käyttäminen vaihtaa Vahingoittunut kondenaattori -esineen kuvauksen muotoon " in such places, and ...", samalla poistaen satunnaisesti kirjaimia (jokaisella pelaajalla näkyvät eri kirjaimet). "The deeds of hellish cruelty and none the wiser" on osa lainausta novellista "Kotiopettajattaren seikkailu", joka kuuluu Sherlock Holmesin seikkailut -novellikokoelmaan. Kun lainauksen osa yhdistetään muiden 19. kesäkuuta 2012 -päivityksessä lisättyjen esineiden lainausten osien kanssa, kokonainen lainaus on "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser."
  • Pyron kirjoittama blogiviesti TF2 Official Website -sivustolle kesäkuun 22. päivänä 1500 EDT. Tämä päivämäärä ja aika vastaavat Vahingoittunut kondensaattori -esineen numeroita.
  • Kondensaattorin pohjassa olevassa pienessä sarjassa numeroita lukee 07180125. Kun se jaetaan neljään osaan ja numerot muutetaan kirjaimiksi (A = 1, B = 2, etc), siinä lukee "GRAY".

Galleria

Alkuperäinen esine

Backpack Damaged Capacitor.png
Vahingoittunut kondensaattori
Level 1 Capacitor
How did it get damaged? Who damaged it? What is a capacitor? Better get your tickets ready, because the mystery train is leaving the station. Or did it already leave? Another mystery!

Viitteet