Pyronäkölasit

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
EWWWWEUGH!
Spy Pyromaasta

Pyronäkölasit ovat sekalainen esine kaikille luokille. Ne ovat lasit pyöreillä linsseillä ja tekstillä "Optical Mask" kirjoitettuna niiden väliin, kuten Pyron maskissa. Linssit hehkuvat pimeässä, kuten Deus-lasit. Pyromaan maisemaa voidaan nähdä heijastuvan linsseistä.

Kun ne ovat käytössä, pelaajat näkevät maailman Pyronäössä: karttojen tekstuurit ovat korvattu Pyromaan vastaavilla, palaset ja poimittavat esineet ovat korvattu syntymäpäivätilan vastaavilla, muiden pelaajien äänet muuttuvat korkeammiksi ja tietyt Pyromaa-kohtaiset aseet ja sekalaiset esineet tulevat näkyviin tai muuttavat ulkonäköään. Lasit eivät tosin muuta tekstuureja kaikissa virallisissa kartoissa tai missään epävirallisissa kartoissa, käyttivät ne tai ei pelin sisäisiä tekstuureja.

Lasit jaettiin Klassikko-laatuisina kaikille pelaajille, jotka käynnistivät pelin ennen heinäkuun 25. päivää 2012. Klassikko-laseissa on myös ylimääräinen positiivinen attribuutti "Oli todistamassa vuoden 2012 hävitystä". Vaihtoehtoisesti Ainutlaatuinen versio tästä esineestä myönnetään pelaajalle suorittamalla saavutuksen "Tuore silmäpari" hallitsemalla pelaajaa, joka käyttää myös Pyronäkölaseja, samaan tapaan kuin Haamumaisen hirvityshatun saamistapa.

Käytettäessä laseja Pyrona lasit muuttuvat erikoislinsseiksi, jotka korvaavat Pyron tavallisen maskin linssit. Käytettäessä laseja Demona vasen linssi korvataan metallisella luukulla.

Esittely

Liittyvät saavutukset

Achieved.png General

Tuore silmäpari
Tuore silmäpari
Hallitse Pyronäkölaseja käyttävää pelaajaa ja ansaitse omat lasisi!

Palkkio: Pyronäkölasit


Päivityshistoria

27. kesäkuuta 2012 -päivitys (Pyromania-päivitys)

  • Pyronäkölasit lisättiin peliin.

5. heinäkuuta 2012 -päivitys

  • Lisättiin uusia Pyronäkö-asetuksia lisäasetuksiin
    • Lisättiin mahdollisuus poistaa HUD-reuna käytöstä
    • Lisättiin mahdollisuus tehdä HUD-reunasta staattinen
    • Lisättiin mahdollisuus poistaa taivaslaatikon syväterävyysalue käytöstä

Bugit

  • Jos laseja käytetään ensin Demona ja sen jälkeen pelaaja vaihtaa toiseen luokkaan, vasen silmä ei hehku.
  • Tuore silmäpari voidaan saavuttaa hallitsemalla Spyta, joka on naamioutuneena pelaajaksi, joka käyttää Pyronäkölaseja, vaikkei Spy itse käyttäisi niitä.

Galleria

Katso myös