Pyrosynsbriller

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
EWWWWEUGH!
Spy om Pyroland

Pyrovision Goggles er et divers gjenstand for alle klasser. Gjenstanden er et sett med briller med runde linser og et trykk som sier "Optical Mask" trykket mellom dem, som indikerer Pyro's maske. Linsene gløder i mørket, lik Deus Specs. Biter av Pyroland landskapet kan bli sett reflektert på linsene.

Ved bruk, kan spillere se i Pyrovision; kart teksturen blir endret til Pyroland, kroppsdeler og gjenstander blir erstattet med ting som kommer fra bursdags modusen, andre spillere sine stemmer får et høyt tonefall, og andre spillere ler når de blir skadet eller blir drept, og visse Pyroland våpen og diverse gjenstander kan bli synlige eller bytter modell. Men, brillene vil ikke bytte ut noe av teksturen på de offisielle kartene, eller noen andre type kart viss de bruker de originale teksturene.

Brillene ble tildelt ut med God, Gammel kvaliteten om spillere spilte før 5 Juli, 2012, med en tillagt deskripsjon med positiv innvirkning, "Witnessed the 2012 inferno". I tillegg, kan den Unike versjonen av denne gjenstanden bli gitt til spillere om de fullfører A Fresh Pair of Eyes prestasjonen ved å dominere en spiller som bruker brillene, på samme måte som man kan få Ghastly Gibus hatten.

Om brillene blir brukt av Engineer eller Pyro, vil bare linsene bli puttet inn i deres vanlige par. Om den blir brukt av Demoman, vil den venstre linsen bli erstattet med en metall bit.

Demonstrasjon

Relaterte prestasjoner

Achieved.png Generelle

Med nye øyne
Med nye øyne
Dominer en spiller som har Pyrosynsbrillene på seg for å få ditt eget par!

Belønning: Pyrosynsbriller


Oppdaterings historie

27 juni 2012 Patch (Pyromania oppdateringen)

  • Pyrovision Goggles ble lagt til i spillet.

5 juli 2012 Patch

  • Lagt til nye alternativer for Pyrovision ved Avansert Oppsett
    • Lagt til bruk/ikke bruk HUD
    • Lagt til slik at HUD kan bli vist statisk
    • Lagt til at man kan slå ned på dybde synet i skybox når man er i Pyroland

Bugger

  • Om Demoman bruker denne gjenstanden og andre klasser bruker den også, vil ikke det venstre øye gløde.
  • Man kan oppnå "Fresh Pair of Eyes" ved å dominere en Spy som er kledd ut som en spiller med Pyrovision Goggles, selv om Spy'en ikke bruker dem

Galleri

Se også