Hesteløse Hodeløse Hestemannens hode

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Look 'ere, pumpkin head. Yer all done.
— 'Snikskytteren

Hesteløse Hodeløse Hestemannens hode er en kosmetisk gjenstand tilgjengelig for alle klasse.

Spilleren blir immun mot Hestløse Hodeløse Hestemannens "boo" hån når spilleren er iført hatten, men ikke frykten fra Spøkelset.

Denne gjenstanden kan bare bli brukt rundt Halloween eller under en Fullmåne; ved andre tidspunkter rundt året, vil den ikke dukke opp når man spiller, om ikke serveren har Halloween modus aktivert. Men, den kan bli brukt når som helst og kan bli sett via utvalgs skjermen selv om den ikke dukker opp i spillet.

Den er tildelt til alle spillere som oppnår Sleepy Holl0WND prestasjonen, ved å bidra døden til Hestløse Hodeløse Hestemannen som dukker opp i Mann Manor. Den er bare tilgjengelig under Halloween hendelsen.

Demonstrasjon

Relaterte Prestasjoner

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Søvnig dalførEID
Søvnig dalførEID
Drep den Hesteløse Hodeløse Hestemannen.

Ubrukt innhold

  • Denne hatten har en ubrukt fil som lar gløden være lag-farget kalt Pupkin_hat_blue.vmt. Til tross for det, er det ingen tekstur for en blå glød, eller ikke er filen faktisk brukt.

Trivia

  • Som flere andre Halloween hatter, gjør Hesteløse Hodeløse Hestemannens hode har ikke ett tilfeldig valgt nivå når konstruert eller kjøpt. Den er alltid 31, antagelig fordi Halloween er den 31. oktober.

Galleri

Eksterne Lenker