Duellmerke i sølv

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Nothing personal, mate, I'm just better.
Sniper

Silver Dueling Badge er et divers gjenstand. Den er en rektangulær, sølv merke med runde kanter og en svart Duell Mini-Spill insignia. Denne gjenstanden blir brukt på brystet til hver klasse.

Merket blir gitt etter å ha nådd nivå 75 med Duellmerket i gull.

Merket viser tiden, datoen, utføringen, og motstander som spilleren duellerte med sist. Etter Den Hatteløse Oppdateringen, sluttet merket å vise sine tap/vinn prestasjon

Om merket blir slettet, vil en ny en bli gitt til spilleren etter en duell. Den nye vil vise den samme statusen som den gamle gjorde, men vil få en ny "date received".

Oppdaterings Historie

30 september 2010 Patch (Mann-Konomi Oppdateringen)

  • Silver Dueling Badge ble lagt til i spillet.

6 oktober 2010 Patch

  • Fikset duellmerkene så de ikke viser feil tekstur.

14 April, 2010 Patch (Den Hatteløse Oppdateringen)

  • Duellmerkene viser bare nå hvor mange ganger spilleren har vunnet.

Trivia

  • Inkluderer ikke tilfeldige dropp eller invitasjoner av andre spillere, men inkluderer et sett med 5 tjente Dueling Mini-Games for hver 10 seier, det laveste mulige pengebeløpet en spiller kan bruke på Duell Mini-Spill for å få dette merket er på $23.76 (23.76€, £14.16), som betyr 120 dueller (24 sett med 5 hver). Dette er beregnet om man vinner alle.
  • Ulik Bronze Dueling Badge, når du har vunnet nok til å få Silver merket, er det ingen "#PlayerName som har fortjent Silver Dueling Badge" melding i serveren. Dette skjer også med Gold og Platinum Duell Merkene.

Galleri

Se også