Pyrovisie-bril

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
EWWWWEUGH!
De Spy over Pyroland

De Pyrovisie-bril is een overig voorwerp voor alle klassen. Het is een bril met ronde lenzen met het opschrift "Optical Mask" ertussen, die doet denken aan het masker van de Pyro. De brillenglazen geven licht in het donker, zoals de Deusbril. In de brillenglazen is een reflectie van delen van het landschap van Pyro-land te zien.

Bij gebruik kunnen spelers in Pyro-visie zien: maptexturen worden vervangen door die van Pyro-land, stukken vlees en pickups worden vervangen door hun verjaardagsmodustegenhangers, andere spelers krijgen een hoge stem en lachen wanneer ze verwond of gedood worden en enkele Pyro-landspecifieke wapens en overige voorwerpen worden zichtbaar of veranderen van model. De bril verandert echter niet van textuur op sommige officiële mappen, of op om het even welke aangepaste map, of ze nu de originele texturen gebruiken of niet.

De bril werd uitgedeeld in Klassieke kwaliteit aan alle spelers die het spel opstartten voor 5 juli 2012. Deze klassieke brillen hebben ook de positieve eigenschap "Heeft de inferno van 2012 aanschouwd". De Unieke versie van dit voorwerp wordt uitgedeeld aan spelers die de prestatie Een Vers Paar Ogen vrijspelen door het domineren van een speler die de bril draagt, gelijkend op de manier om de Gruwelijke Gibus te verkrijgen.

Wanneer de Pyro deze bril draagt, neemt de bril de vorm aan van speciale lenzen die de bestaande lenzen van zijn gasmasker vervangen. Wanneer de Demoman de bril draagt, wordt het linker brillenglas vervangen door een metalen luikje.

Demonstratie

Gerelateerde prestaties

Achieved.png Algemene

A Fresh Pair of Eyes
A Fresh Pair of Eyes
Dominate a player using the Pyrovision Goggles and earn your own pair!

Beloning: Pyrovisie-bril


Updateverleden

27 juni 2012-patch (Pyromania Update)

  • De Pyrovisie-bril is aan het spel toegevoegd.

5 juli 2012-patch

  • Nieuwe opties voor Pyrovisie zijn aan het Geavanceerde Opties-dialoogvenster toegevoegd
    • Aan-/Uitschakelen van de HUD-rand toegevoegd
    • Mogelijkheid de HUD-rand statisch te maken toegevoegd
    • Mogelijkheid de skybox velddiepte uit te schakelen toegevoegd

Bugs

  • Wanneer het voorwerp gedragen wordt door de Demoman en daarna door een andere klasse, geeft het linkeroog geen licht.
  • Je kan de prestatie "Een Vers Paar Ogen" ontgrendelen door het domineren van een Spy die vermomd is als een speler die de Pyrovisie-bril draagt, ook al draagt de Spy er zelf geen.

Galerij

Zie ook