Planeswalker-kypärä

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Auf Wiedersehen, Schweinehunds!
Medic

Planeswalker Helm on päähine Medicille. Se on kolhiintunut joukkueen värinen kypärä, joka on koristeltu lyhyillä piikeillä. Kypärässä on pienet silmä aukot ja syöksyhampaat, jotka ulottuvat käyttäjän leukaan asti. Kypärä muistuttaa syöksytorahammas kypärää, jota Garruk Wildspeaker, planeswalker hahmo Magic: The Gathering keräiltävästä korttipelistä käyttää.

Planeswalker Helm annetaan pelaajille, jotka ennakkotilaavat Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012-pelin Steam:stä ennen 15. kesäkuuta 2011.

Päivityshistoria

3. kesäkuuta 2011 -päivitys

  • Planeswalker Helm lisättiin peliin.
  • [Esinepalvelimen päivitys] Esineelle annettiin nimi ja kuvaus.

Bugit

Trivia

  • Termi planeswalker viittaa voimakkaisiin olentoihin Magic: The Gathering-pelissä jotka pystyvät matkustamaan eri ulottuvuuksissa. Korttipelin pelaajat ottavat planeswalkereiden roolin loitsu haasteissa.
  • Garruk Wildspeaker on druidimainen planeswalker, joka käyttää vihreää taikaa. Se on väri, jolla korttipelissä viitataan elämään, luontoon, parantamiseen ja olentojen määrän kasvattamiseen -- joka on verrattavissa Medicin Lääkintäase ja Kritzkrieg pelityyleihin.[1][2]
  • Esineen kuvaus viittaa Garrukin olevan velho, joka pystyy kutsumaan suuren määrän villieläimiä.[3]

Galleria

Katso myös

Viittaukset

  1. Wizards of the Coast,   "Green Healing Card List on the Magic: The Gathering Card Database".   .      Haettu   July 8, 2011. (englanniksi)
  2. Wizards of the Coast,   "Official Magic: The Gather Write-up about Green Magic".   .      Haettu   July 8, 2011. (englanniksi)
  3. http://www.wizards.com/magic/multiverse/planeswalkers.aspx?x=mtg/multiverse/planeswalkers/garruk (englanniksi)

Ulkopuoliset linkit