Hopeinen kaksintaistelumerkki

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Nothing personal, mate, I'm just better.
Sniper

Hopeinen kaksintaistelumerkki on kosmeettinen esine kaikille hahmoluokille. Se on ulkoasultaan hopeinen, neliskulmainen merkki pelaajan rinnassa, jossa on musta Kaksintaistelu-minipelin kuvake.

Merkin saa, kun saavuttaa Pronssisella kaksintaistelumerkillä tason 25 (240 kaksintaisteluvoittoa). Merkin taso lisääntyy yhdellä jokaista 10:tä voittoa kohden ja sen saavutettua tason 50 (490 voittoa), merkki päivitetään Kultaiseksi kaksintaistelumerkiksi.

Merkki näyttää viimeisimmän kaksintaistelun ajankohdan, lopputuloksen ja vastustajan. Se näytti ennen myös häviöiden määrän ja voittoprosentin, mutta tämä ominaisuus poistettiin Hatuttomassa päivityksessä.

Jos merkki poistetaan, tilalle tulee uusi seuraavan loppuun suoritetun kaksintaistelun jälkeen. Tässä merkissä on samat tiedot kuin vanhassakin, tosin merkissä on uusi "vastaanottopäiväys".

Päivityshistoria

30. syyskuuta 2010 -päivitys (Mann-Conomy-päivitys)

  • Hopeinen kaksintaistelumerkki lisättiin peliin.

6. lokakuuta 2010 -päivitys

  • Korjattiin kaksintaistelumerkkien käyttämät väärät tekstuurit.

14. huhtikuuta 2011 -päivitys (Hatuton päivitys)

  • Kaksintaistelumerkit näyttävät nyt vain voittojen määrän.

Bugit

  • Hopeinen kaksintaistelumerkki näytetään joskus kultaisena varustelastinäkymässä.

Nippelitietoa

  • Tämän merkin saamiseksi pelaajan tulisi käyttää vähintään 18,50 euroa, jolla saa ostettua 25 Kaksintaistelu-minipeliä (yhteensä 125 kaksintaistelua). Lukuun otetaan huomioon jokaisesta 10:stä kaksintaisteluvoitosta saadut minipelit, mutta ei löydettyjä minipelejä, häviöitä tai muiden pelaajien aloittamia kaksintaisteluita.
  • Toisin kuin Pronssisen kaksintaistelumerkin kanssa, pelaajan saavuttaessa Hopeisen kaksintaistelumerkin ei palvelimella näytetä "#PelaajanNimi on ansainnut: Hopeinen kaksintaistelumerkki"-viestiä. Sama tapahtuu myös Kultaisen ja Platinaisen kaksintaistelumerkin kanssa.

Galleria

Katso myös