Zilveren Duelmedaille

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I'm done playin' games with you, boy.
The Engineer

De Zilveren Duelmedaille is een level 2 Overige badge, uitgebracht als deel van de Mann-Conomy Update. Hij ziet er uit als een zilveren, rechthoekige badge die zich op de borst bevindt. De medaille wordt toegekend nadat een speler level 25 heeft bereikt met de Bronze Dueling Badge.

De badge laat zien welk percentage van de duels gewonnen is, om welke tijd, de datum, resultaat en tegenstander in het laatste duel.

Als de badge is verwijderd, zal er een nieuwe worden toegekend zodra de speler een nieuw duel heeft afgemaakt. Deze badge zal dezelfde status hebben als de vorige, alleen is de datum nu veranderd naar de datum van het laatste duel.

Trivia

  • In totaal zijn 240 duel overwinningen nodig om deze badge te machtigen.
  • Willekeurig toegekende drops en uitdagingen van andere spelers niet meegerekend, maar inclusief de 5 duel spellen waarmee spelers voor elke 10 overwinningen worden beloond, is het minimale bedrag dat moet worden besteden om deze badge te kunnen bemachtigen $23.76 (23.76€, £14.16). Hierbij wordt wel vanuit gegaan dat de speler alle 120 gekochte duels (24 sets of 5) wint.

Galerij