Sølv-Duelemblem

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Intet personligt, jeg er bare bedre.
Sniperen

Sølv-Duelemblem er et niveau 2 duel-emblem, som var udgivet som en del af Mann-Conomy-opdateringen. Den fremstår som et firkantet emblem af sølv, som bæres på brystet. Emblemet er belønnet efter en spiller når lvl 25 og dens niveau stiger med 1 hver 10 duel vundet. Når emblemet når niveau 50 (490 vunde dueller) bliver den opgraderet til Guld-Duelemblem.

Dette emblem viser også, hvor mange procent man har vundet, og tiden, datoen, hvordan den endte, og hvilken modstander i den sidste duel.

Hvis dette emblem er slettet, vil spilleren blive belønnet med en ny, efter næste duel. Dette nye emblem vil have de helt samme stats som den gamle, men en ny "dato givet".

Paratviden

  • 240 vunde dueller kræves for at få dette emblem.
  • Ikke inkluderet drops og når modstanderen duellere dig (men inkluderet de 5 dueller du får hver lvl), er det laveste man kan betale får at få dette emblem, ved at købe duel minigames, er 129.81 kr. hvor du køber 120 dueller (24 set af 5). Og det er mens hver duel vindes.
  • Ikke lige som bronze emblemet, så når du har klaret nok dueller til at få den, kommer der ingen besked på serveren, som fortæller at du har fået den. Dette sker også med Guld og Platin emblemerne.

Galleri

Se også