Tux

From Team Fortress Wiki
< Tux
Jump to: navigation, search
For den tuxedo-lignende kosmetikgenstand, se Tuxxy.
Да, det her vil virke!
Heavy der bygger sit eget Linux From Scratch-system.

Tux er en promoverende kosmetikgenstand til alle klasser. Det er en stiliseret version af Linux-maskotten, Pingvinen Tux, som sidder på karakterens bælte.

Denne genstand har tre stile, "Normal", "Demoman" og "Pyro". Demoman-stilen giver blot Tux et øjeklap på det venstre øje, mens Pyro-stilen fjerne hele hovedet og udskifter det med Pyros gasmaske, og ændrer lufferne så de er mere gråtonet og støvle-agtige.

Når spillere er udstyret med denne genstand, og de dræber en fjende uassisteret af en anden spiller, vil killfeedet vise alle der er i Pyroland, at den får assisteringen med dens brugerdefineret navn, hvis den altså har et.

Denne genstand blev tildelt til spillere, der åbnede Team Fortress 2 ved brug af hvilken som helst Linux-distribuering mellem den 14. februar og første marts, 2013.

Tux kunne stadig opnås i spillet efter den originalt tidsfrist. Det var ikke fær midt til sen marts at Tux endelig blev uopnåelig.

Selvom det originalt blev lovet at Tux ville kunne byttes efter promoveringen var overstået[1], så kan den stadig ikke byttes, og det kan ikke siges hvorvidt om den vil kunne byttes nogensinde.

Pyroland Demonstration

Stile

Hovedartikel: Stile
Stile
Tux Normal Style.png
Tux Demoman Style.png
Tux Pyro Style.png
Normal Demoman Pyro

Opdateringshistorik

14. februar 2013-opdateringen

  • Tilføjede Tux til Spillet.

22. februar 2013-opdateringen

  • [Udokumenteret] Tux gælder nu som en medhjælper i Pyroland.

17. september 2014-opdateringen

  • Tilføjede "Begrænset" egenskab til Tux.

Paratviden

  • Navnet "Tux" navn er taget fra akronymet "Torvalds' UniX," efter Linux kerneudvikler Linus Torvalds og Unix-styresystemet.
  • En tuxedo, forkortet "tux", bliver også ofte kaldt for en "penguin suit" (pingvindragt) på engelsk.

Galleri

Referencer

Yderligere links